Van Velthoven – winkel van de maand

 

Deze maand, die in het teken van Valentijn staat, hebben we er voor gekozen om  Van Velthoven Juweliers te benoemen tot ‘winkel van de maand’ en wat extra aandacht te geven. Van Velthoven is sinds 1999 in Heemstede gevestigd en heeft zijn zaak onlangs prachtig verbouwd!

2018 velthoven binnen

U kunt bij hen terecht voor diverse sieradenmerken in verschillende prijsklassen in zowel goud als zilver. Maar ook voor een mooi horloge bent u bij Van Velthoven aan het goede adres! Naast mooie Zwitserse horlogemerken voeren ze ook de wat modernere merken.

Een glazen wand biedt zicht op het goudsmidatelier, waar snel gerepareerd kan worden. Ook is het mogelijk om samen met de goudsmid een uniek, eigen sieraad te ontwerpen. Dit kan zowel van een oud sieraad of van nieuw materiaal.

2018 velthoven samen

Kortom: Bij Henk van Velthoven en zijn team vindt u altijd wel iets van uw gading.

 

Cordonnier – winkel van de maand

In deze eerste maand van het nieuwe jaar hebben we er voor gekozen om Cordonnier te benoemen tot ‘winkel van de maand’ en wat extra aandacht te geven.

2018 cordonnier 1

Cordonnier, die gevestigd is in de Binnendoor, is al jaren een vertrouwde naam in Heemstede en omgeving. Eigenaar Frans van der Riet is zelfs al ruim 30 jaar actief in het vak.

U kunt bij Cordonnier terecht voor een gedegen schoen- of tasreparatie, maar ook voor een sleutelduplicatie, wandelstok of onderhoudsproduct.

Meesterschoenmaker

Cordonnier schoenreparaties is erkend Gilde lid. Reparaties aan schoenen van Avang, Van Bommel en Van Lier worden uitgevoerd met fabrieksoriginele materialen.

2018 cordonnier 2

Cordonnier voldoet al vele jaren aan de hoge eisen die door het schoenmakersgilde gesteld worden. Hieronder vallen: een op de klant gerichte benadering, service en kwaliteit.
Deze kwaliteitsnormen worden regelmatig door middel van steekproeven gecontroleerd door de genoemde schoenfabrikanten die verenigd zijn in: de Stichting Nederlands Schoenmakers gilde.

Tevens heeft Cordonnier een uitgebreide collectie lederwaren. Tassen, riemen en portemonnees in vele uitvoeringen en kleuren. De collectie wisselt regelmatig zodat een bezoekje altijd de moeite waard is!

 

Winnaars hoofdprijs bekend!

De prijzen van de najaarsloterij zijn inmiddels getrokken en de winnaars van de hoofdprijzen hebben hun waardebonnen afgelopen zaterdag in ontvangst genomen.

winaars hoofdprijs 2017

Op de foto de prijswinnaars.

Alle winnaars waren blij en aangenaam verrast met hun prijs. Zij kunnen met hun cadeaubonnen lekker gaan shoppen in de Raadhuisstraat & Binnenweg.

 

Kerstmarkt

Ook dit jaar wordt er weer een gezellige kerstmarkt georganiseerd.

Een kerstmarkt met meer dan 60 marktkramen is opgesteld op de afgesloten rijbaan van het noordelijke deel van de Binnenweg (vanaf de Cloosterlaan tot de Oosterlaan) en op de trottoirs van het middenstuk op de Binnenweg.

Kerstman, levende kerststal en muziek

De Kerstman zal op de Kerstmarkt in de winkelstraat niet ontbreken!

De gezelligheid wordt verhoogd door een 11-hoofdig koor en twee mobiele (dweil)orkesten, die zich beide regelmatig verplaatsen door de gehele winkelstraat. Tenslotte is er op het brede deel van de Binnenweg voor de ouders met kinderen een levende Kerststal met Jozef en Maria, het kindeke Jezus, een ezel, een kameel en nog meer dieren.

2017 Kerstmarkt

Op deze Kerstmarkt zullen winkeliers en exclusieve standhouders hun seizoenartikelen en specialiteiten aanbieden. Op de vele marktkramen is voor een ieder wel iets leuks te vinden. Op diverse marktkramen wordt hete chocolademelk, glühwein en andere drank geschonken. Ook zijn er de nodige kramen voor de lekkere trek.

Het merendeel van de winkels aan de Raadhuisstraat & Binnenweg zijn geopend.

Het wordt vast weer een zeer geslaagd evenement voor publiek, standhouders en de middenstand van Heemstede. De toegang is gratis.

De rijbaan aan de Raadhuisstraat en Binnenweg tot aan de Cloosterlaan blijft gewoon open. De parkeerplaatsen in dat deel van de straat blijven beschikbaar. Verder is er parkeergelegenheid bij de Bibliotheek, achter het gemeentehuis en in de Parkeergarage bji AH. Vanaf de Cloosterlaan tot de Oosterlaan is de rijbaan van de noordelijk Binnenweg afgesloten ten behoeve van de markt.

 

Primera de Pijp – winkel van de maand

In de maand december, waarin we het allemaal druk hebben, hebben we er voor gekozen om Primera de Pijp te benoemen tot ‘winkel van de maand’ en wat extra aandacht te geven.

primera de pijp

Primera de Pijp heeft een unieke combinatie van producten en diensten.

U kunt hier o.a. terecht voor het versturen van pakketten en poststukken, maar ook voor de aankoop van kerst- en wenskaarten en de bijbehorende postzegels.

Ook voor de (kerst)cadeautjes is er een ruime keus. U vindt hier boeken, tijdschriften, cadeaukaarten, tickets en niet te vergeten een zorgvuldig samengestelde selectie Riverdale producten.

primera de pijp binnen

Daarnaast verkopen ze meer praktische zaken als kantoorartikelen, dagbladen, beltegoed, staatsloten en zijn ze innamepunt van lottoformulieren.

Kortom een veelzijdige winkel die uw bezoek in deze feestmaand meer dan waard is.

 

Najaarsloterij

Winkelcentrum Heemstede organiseert voor de vierde keer op rij de Heemsteedse Najaarsloterij met gratis krasloten voor onze klanten.

Er zijn weer 5 hoofdprijzen te winnen ter waarde van respectievelijk € 750,=, 2x € 500,= en 2x € 250,= te besteden bij de leden van de winkeliersvereniging Raadhuisstraat & Binnenweg.

Daarnaast zijn er nog eens 175 prijzen te winnen. Enkele voorbeelden uit de enorme prijzenpot zijn: een Cafetière, een Superdry Bril, een fietstas, het boek Rijks, waardebonnen van kledingzaken en restaurants, wijnpakketten en nog veel meer.

2017 nov. loterij

Het verloop van deze Loterij

Krasloten zijn te verkrijgen bij alle winkels met de bijgaande poster op het raam. Het leuke van de krasloten is dat de klant direct ziet of hij een prijs heeft gewonnen. Hij kan dan met het lot meteen de prijs bij de betreffende winkel ophalen. Om in aanmerking te komen voor een van de hoofdprijzen, moet het lot op de achterzijde worden ingevuld en bij een van de 4 inleverpunten worden ingeleverd.

Dinsdag 13 december is de laatste dag waarop de loten ingevuld ingeleverd kunnen worden bij een van de 4 adressen op het lot.

Op zaterdag 16 december worden de hoofdprijzen persoonlijk uitgereikt aan de prijswinnaars door Willem van Dam, voorzitter van winkeliersvereniging WCH.

 

Safe & Secure – winkel van de maand

In de maand november, waarin de avond weer wat eerder invalt, hebben we er voor gekozen om Safe & Secure van der Meer te benoemen tot ‘winkel van de maand’ en wat extra aandacht te geven.

safe&secure 01

Safe & Secure heeft alles in huis voor de beveiliging van uw woning of bedrijfspand. De medewerkers zijn allemaal gediplomeerd beveiligingsspecialist en kunnen u een compleet beveiligingsadvies geven. Wilt u een extra sleutel of bent u sleutels kwijt? Bij Safe & Secure kunt u terecht voor de meest uiteenlopende sleutels!

safe&secure 02

Kortom: Of het nou gaat om de vele soorten sloten of om een electronisch alarm- of camerasysteem Carla van der Meer en haar team ‘slotenspecialisten’ helpen u met al uw sleutel-, slot- en beveiligingsvragen.

 

Brocante-, kunst- en streekmarkt

Op zaterdag 21 oktober is er weer een gezellige markt in het centrum van Heemstede. Meer dan 60 marktkramen vullen de trottoirs van de Binnenweg van 10 tot 17 uur met een zeer gevarieerd en aantrekkelijk aanbod aan brocante, curiosa, kunstobjecten en streekproducten.

Exclusieve standhouders bieden in het centrum tegen betaalbare prijzen mooie brocante en curiosa, bijzondere kunst en interessante spullen uit grootmoeders tijd aan. Antiek, glas, boeken, sieraden, aardewerk, porselein, tin, schilderijen, bronzen beelden, nostalgische en verzamelobjecten zullen in overvloed aanwezig zijn. Ook stands met streekproducten zoals worsten, kaas en andere heerlijkheden zullen er staan.

2017 oktober brocantemarkt A

Lekker slenteren langs de stalletjes en dan in een van de vele horeca bedrijven die het centrum rijk is genieten van een lunch, koffie of een drankje. Gewoon even lekker ontspannen. Dat kan ook in Heemstede centrum!

Heemstedenaren en bezoekers uit de regio en de wijde omtrek zijn welkom om een kijkje te nemen op deze knusse markt in het gezellige winkelhart van Heemstede. In de meer dan 60 kramen is voor een ieder wel iets te vinden.

Dit is de zevende keer dat een soortgelijke markt op de Raadhuisstraat & Binnenweg wordt georganiseerd. Omdat de bezoekers steeds enthousiast reageren op de gezelligheid heeft de winkeliersvereniging van Winkelcentrum Heemstede besloten deze markt wederom te faciliteren.

Het wordt vast weer een zeer geslaagd evenement voor publiek, standhouders en de middenstand van Heemstede.

De toegang is gratis.

De rijbaan blijft gewoon open en parkeerplaatsen blijven beschikbaar.

 

Gall & Gall – winkel van de maand

In de maand oktober hebben we er voor gekozen om Gall & Gall te benoemen tot ‘winkel van de maand’ en wat extra aandacht te geven. Dit omdat ze deze maand hun 10 jarig jubileum vieren.

In de winkels, die gevestigd zijn aan de Binnenweg en de Blekersvaartweg, vind je behalve de bekende Gall & Gall producten, ook vele door de eigenaren Hilde en Marcel ingekochte wijnen en likeuren. In het proeflokaal aan de Blekersvaartweg worden geregeld proeverijen georganiseerd waar men kennis kan maken met diverse wijnen of whisky’s.

Gall&Gall Blekersvaartweg A

Ook voor een feestje of etentje bent u bij hun aan het juiste adres. Ze adviseren u graag over welke dranken bij deze gelegenheid passen. Daarnaast kunnen zij u behulpzaam zijn met toebehoren als statafels, glazen of een biertap. Als extra service nemen ze de ongeopende flessen ook weer retour zodat u nooit bang hoeft te zijn om over te houden of iets te kort te komen.

Het jubileum gaat zeker niet ongemerkt voorbij! Naast de nodige proeverijen (zie hiervoor www.gall-heemstede.nl) zijn er in de maand oktober ook vele aanbiedingen.

Gall&Gall team A

Hilde en Marcel en hun deskundige medewerkers heten u graag welkom bij Gall & Gall Heemstede.

 

Modeshow

Nieuwe herfst- en wintermode op de catwalk

Wie de laatste mode wil zien en beleven kan zaterdag 23 september zijn hart ophalen in ons centrum. 17 Mode-, schoenen-, lingerie en brillenzaken tonen de laatste trends tijdens een sprankelende modeshow. Dames-, heren- en kinderkleding, schoenen, lingerie, tassen en brillen naar de allerlaatste mode worden geshowd op de catwalk aan de Binnenweg, op het brede stuk. Ook de make-up, hairstyling en de bloemen worden door Heemsteedse winkels verzorgd.

2017 sept. modeshow

De najaars- en wintercollectie  2017/18 van 17 winkels aan de Raadhuisstraat en Binnenweg is te zien op 2 showmomenten.

De eerste modeshow is om 13.00 uur en de tweede om 14.30 uur. Tijdens de show wordt een routekaartje uitgedeeld waarop alle deelnemende winkels staan ingetekend. Bovendien zijn alle deelnemende winkels te herkennen aan de feestelijke ballonnen bij hun ingang.

Vrijwel iedere deelnemende winkel is uniek in zijn soort. De grote variëteit van zelfstandige winkels, die allemaal kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan, vormen samen het speciale en gezellige karakter van Winkelcentrum Heemstede.

Deze modeshow wordt voor de vierde keer gehouden. Voorgaande jaren trokken de modeshows van Raadhuisstraat en Binnenweg grote belangstelling uit Heemstede en omgeving. Winkelcentrum Heemstede organiseert deze modeshow daarom graag weer. Het wordt vast weer een zeer geslaagd evenement voor publiek en middenstand van Heemstede.

De toegang is gratis.

De rijbaan blijft gewoon open en parkeerplaatsen blijven beschikbaar.