Lopers Company by Enno – winkel van de maand

In de maand april, waarin velen weer gaan hardlopen, hebben we er  voor gekozen om Lopers Company by Enno te benoemen tot ‘winkel van de maand‘ en wat extra aandacht te geven.

Bij Lopers Company by Enno vind je werkelijk alles om goed en fijn hard te lopen. Van hardloopschoenen tot sportvoeding, van sporthorloge tot loopkleding. Dankzij jarenlange ervaring met hardlopen én verkoop weten de adviseurs wat het beste is voor jou en geven zij advies op maat voor duurzaam lopen.

LopersCompan by Enno 01

Ook biedt Enno verschillende hardlooptrainingen onder deskundige begeleiding van een gecertificeerde hardlooptrainer. De medewerkers van Enno zijn ervaren hardlopers en experts op het gebied van het analyseren van voeten. Om te weten welke hardloopschoenen het beste aansluiten bij jouw wensen en ambities, maken ze een uitgebreide loopanalyse.

LopersCompany by Enno 02

Alleen zo krijg je schoenen die wat betreft stabiliteit, demping en pasvorm het beste bij jou passen.

Kortom: Lopers Company by Enno is een uniek totaalconcept voor hardlopers. In de winkel kun je niet alleen terecht voor hardloopproducten, maar ook voor gezellige groepstrainingen en persoonlijk advies.

 

Wijnproeverij bij Gall & Gall

Op 30 maart en 19 april wordt er bij Gall & Gall een wijnproeverij gehouden!

2018 Gall&Gall wijnproeverij

Wilt u er ook bij zijn? Reserveer dan snel!

 

Reyngoud modeshow

Reyngoud mode & lingerie organiseert dinsdag 27 maart maar liefst 3 modeshows met de nieuwste voorjaarscollectie.

2018 REYNGOUD modeshow

Interesse? Dan graag vooraf even aanmelden.

 

C’est Bon – jubileum

C’est Bon Heemstede viert 24 maart haar 1-jarig jubileum! Vanaf de start zijn de reacties positief.

Cest Bon binnen
De winkel, die een aanwinst voor onze winkelstraat is, mag al vele klanten tot de vaste klantenkring rekenen. De dagen vooraf zullen in het teken staan van dit jubileum dus kom gezellig langs.

Cest Bon certificaat A

C’est Bon heeft van het Vakcentrum een certificaat ontvangen en behoort nu tot de beste foodspecialiteitenwinkels van Nederland. Gefeliciteerd heren!

 

Brocante-, kunst- en streekmarkt

Om de lente gezellig te beginnen, organiseren we op 24 maart aanstaande weer een Brocante-, kunst- en streekmarkt!

Meer dan 60 marktkramen zullen van 10 tot 17 uur gevuld zijn met een zeer gevarieerd en aantrekkelijk aanbod aan brocante, curiosa, kunstobjecten en streekproducten.

Exclusieve standhouders bieden in het centrum tegen betaalbare prijzen brocante en curiosa, bijzondere kunst en interessante spullen uit grootmoeders tijd aan. Antiek, glas, sieraden, aardewerk, porselein, tin, schilderijen, bronzen beelden, nostalgische en verzamelobjecten zullen in overvloed aanwezig zijn.

2018 maart brocantemarkt

Vele kraampjes, waar het heerlijk neuzen is, lekker slenteren over de markt of op één van de vele terrasjes lekker genieten van een hapje en een drankje.

Tijdens de brocantemarkten blijft de rijbaan gewoon open en parkeerplaatsen blijven beschikbaar.

 

Reyngoud – winkel van de maand

In de maand maart, waarin we het voorjaar weer een beetje in het hoofd krijgen, hebben we er voor gekozen om Reyngoud te benoemen tot ‘winkel van de maand‘ en wat extra aandacht te geven.

REYNGOUD-fb

Reyngoud, die al zeer lang gevestigd is op de Binnenweg 121, is een speciaalzaak op het gebied van damesmode en lingerie. Ze voeren veel verschillende exclusieve modemerken, zoals bijvoorbeeld Gerry Weber, Comma en Expresso. Daarnaast hebben ze veel bekende lingeriemerken.

REYNGOUD-fb 2

Bij Reyngoud, vindt u een complete collectie damesmode. Of u nu op zoek bent naar een stoere outfit of een romantische look, bij Reyngoud vindt u altijd wel een modestijl die bij u past. Uiteraard geeft de eigenaresse Mea Klay, die zelf in de winkel staat, u graag deskundig advies.

Leuk om te weten dat de nieuwe voorjaars- en zomercollectie al weer volop binnen komt!

 

Van Velthoven – winkel van de maand

 

Deze maand, die in het teken van Valentijn staat, hebben we er voor gekozen om  Van Velthoven Juweliers te benoemen tot ‘winkel van de maand’ en wat extra aandacht te geven. Van Velthoven is sinds 1999 in Heemstede gevestigd en heeft zijn zaak onlangs prachtig verbouwd!

2018 velthoven binnen

U kunt bij hen terecht voor diverse sieradenmerken in verschillende prijsklassen in zowel goud als zilver. Maar ook voor een mooi horloge bent u bij Van Velthoven aan het goede adres! Naast mooie Zwitserse horlogemerken voeren ze ook de wat modernere merken.

Een glazen wand biedt zicht op het goudsmidatelier, waar snel gerepareerd kan worden. Ook is het mogelijk om samen met de goudsmid een uniek, eigen sieraad te ontwerpen. Dit kan zowel van een oud sieraad of van nieuw materiaal.

2018 velthoven samen

Kortom: Bij Henk van Velthoven en zijn team vindt u altijd wel iets van uw gading.

 

Cordonnier – winkel van de maand

In deze eerste maand van het nieuwe jaar hebben we er voor gekozen om Cordonnier te benoemen tot ‘winkel van de maand’ en wat extra aandacht te geven.

2018 cordonnier 1

Cordonnier, die gevestigd is in de Binnendoor, is al jaren een vertrouwde naam in Heemstede en omgeving. Eigenaar Frans van der Riet is zelfs al ruim 30 jaar actief in het vak.

U kunt bij Cordonnier terecht voor een gedegen schoen- of tasreparatie, maar ook voor een sleutelduplicatie, wandelstok of onderhoudsproduct.

Meesterschoenmaker

Cordonnier schoenreparaties is erkend Gilde lid. Reparaties aan schoenen van Avang, Van Bommel en Van Lier worden uitgevoerd met fabrieksoriginele materialen.

2018 cordonnier 2

Cordonnier voldoet al vele jaren aan de hoge eisen die door het schoenmakersgilde gesteld worden. Hieronder vallen: een op de klant gerichte benadering, service en kwaliteit.
Deze kwaliteitsnormen worden regelmatig door middel van steekproeven gecontroleerd door de genoemde schoenfabrikanten die verenigd zijn in: de Stichting Nederlands Schoenmakers gilde.

Tevens heeft Cordonnier een uitgebreide collectie lederwaren. Tassen, riemen en portemonnees in vele uitvoeringen en kleuren. De collectie wisselt regelmatig zodat een bezoekje altijd de moeite waard is!

 

Winnaars hoofdprijs bekend!

De prijzen van de najaarsloterij zijn inmiddels getrokken en de winnaars van de hoofdprijzen hebben hun waardebonnen afgelopen zaterdag in ontvangst genomen.

winaars hoofdprijs 2017

Op de foto de prijswinnaars.

Alle winnaars waren blij en aangenaam verrast met hun prijs. Zij kunnen met hun cadeaubonnen lekker gaan shoppen in de Raadhuisstraat & Binnenweg.