Cogolain Bis – winkel van de maand

In de maand oktober hebben we er  voor gekozen om Cogolain Bis te benoemen tot ‘winkel van de maand‘. Deze trendy damesmode en lifestyle winkel is al meer dan 16 jaar gevestigd op de Binnenweg 184!

2018 cogolain bis 2

Het aanbod is verrassend veelzijdig en de merken zijn met zorg uitgezocht. Handig is dat is dat alles op kleur hangt en niet op merk. Zo kun je verschillende items in jouw favoriete kleur snel en handig combineren.

De wisselende collectie bestaat uit grote bekende nationale én internationale modemerken, aangevuld met items van jonge en opkomende merken. Merken die je bij Cogolain Bis kunt vinden zijn: Beaumont, Braez, Closed, Coster Copenhagen, Dea Kudibal, Sylver, JCSophie, Marsh, Pieszak, Rosamunde, Studio Anneloes en Transmission.

2018 cogolain bis 2

Naast het grote assortiment aan dameskleding verkopen ze ook schoenen, mode- en zelfs woonaccessoires. Na een kleine verbouwing in juli is de winkel weer helemaal fris en klaar voor een nieuwe start.

Service, klantvriendelijkheid en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel bij Leanne Jasperse en haar team, dus kom gerust een keer langs om  je te laten adviseren. Je kunt bij Cogolain Bis rekenen op een goed en eerlijk advies!