Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Brocante- en streekmarkt

zaterdag 24 maart @ 10:00 - 17:00

Evenement Navigatie

Om de lente gezellig te beginnen organiseren we een Brocante-, kunst- en streekmarkt!

Meer dan 60 marktkramen zullen van 10 tot 17 uur gevuld zijn met een zeer gevarieerd en aantrekkelijk aanbod aan brocante, curiosa, kunstobjecten en streekproducten.

Exclusieve standhouders bieden in het centrum tegen betaalbare prijzen brocante en curiosa, bijzondere kunst en interessante spullen uit grootmoeders tijd aan. Antiek, glas, sieraden, aardewerk, porselein, tin, schilderijen, bronzen beelden, nostalgische en verzamelobjecten zullen in overvloed aanwezig zijn.

2018 maart brocantemarkt

Vele kraampjes, waar het heerlijk neuzen is, lekker slenteren over de markt of op één van de vele terrasjes lekker genieten van een hapje en een drankje.

Heemstedenaren en bezoekers uit de hele regio zijn welkom om een kijkje te nemen op deze knusse markt in het gezellige winkelhart van Heemstede. In de meer dan 60 kramen is voor een ieder wel iets te vinden.

Veel vaker heeft een dergelijke markt plaatsgevonden op de Raadhuisstraat & Binnenweg. De bezoekers reageren erg enthousiast. Daarom organiseren we ook in 2018 deze markten op 24 maart en op 16 juni.

Tijdens de brocantemarkten blijft de rijbaan gewoon open en parkeerplaatsen blijven beschikbaar.

Het wordt vast weer een zeer geslaagd evenement voor publiek, standhouders en de middenstand van Heemstede. De toegang is gratis.

Deel ons op...
Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on FacebookShare on TumblrEmail this to someone

Gegevens

Datum:
zaterdag 24 maart
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorie: