...

Op zondag 22 mei vindt de Heemsteedse Lentefair (voorheen de traditionele Voorjaarsmarkt) plaats. Deze groots opgezette markt met 200 kramen strekt zich uit over de gehele Raadhuisstraat en de Binnenweg. De Lentefair is open van 11.00 tot 17.00 uur.

Breed aanbod

Een bonte ketting van kramen vult het hart van Heemstede. Vele winkeliers uit het centrum van Heemstede zullen hun producten en aanbiedingen presenteren, aangevuld met zorgvuldig geselecteerde handelaren van buitenaf. Dit staat garant voor een breed aanbod van de meest uiteenlopende artikelen van lekkere hapjes en drankjes tot gereedschap, sieraden, schoenen, kleding en veel meer.

Lekker struinen

Naast de vele stalletjes, waar het heerlijk neuzen is, is het een feest van zien en gezien worden. Kom lekker struinen over de markt of pik onderweg één van de vele terrasjes die het centrum rijk is om te genieten van een hapje en een drankje.

Voor jong en oud

Voor iedere bezoeker (jong en oud) is er iets te beleven. Denk hierbij aan de Silent Disco area waar je lekker kan dansen en de Lente Selfie spots waar mooie herinneringen gemaakt kunnen worden. Er is kleurrijk entertainment en er worden zelfs Heemstede Shopping Bags uitgedeeld.

Uiteraard is er ook aan de jonge generatie gedacht. De kinderen kunnen genieten van de Brick Kids area en kunnen geschminkt worden. Kortom er is voor elk wat wils!

Parkeren

Parkeergelegenheid is er onder meer op het terrein van de Bibliotheek (Eikenlaan), achter het gemeentehuis (Raadhuisplein) en in de parkeergarage van AH (Blekersvaartweg).

De meeste winkels zijn deze zondag geopend!

Heb je deze berichten al gezien?