Adriaan Pauw Puzzel

Wie is deze Adriaan Pauw?

Van 8 september tot 8 oktober hangen er in 23 etalages van Winkelcentrum Heemstede 23 foto’s van winkelmanagers en ondernemers alias Adriaan Pauw, Ridder en heer van Heemstede.

De winkeliersvereniging organiseert een puzzel in het kader van het Adriaan Pauw jaar 2020. De kennis van de Heemstedenaren en fans van ons winkelcentrum wordt getest. Wie kent alle mannen en vrouwen op de 23 foto’s?

 

 

 

De bijgaande foto is alvast om in de stemming te komen. Het is een voorbeeld van hoe de andere 22 foto’s er uit zien.

 

 

 

Vele ondernemers en winkelmanagers hebben al jaren een winkel in de Raadhuisstraat, Binnenweg, Julianalaan, Bronsteeweg of Blekersvaartweg. De meeste winkels hebben een hele trouwe klantenkring. Dat blijkt ook uit het feit dat tijdens de lockdown in Coronatijd er heel goed gehoor gegeven is aan de oproep ‘Koop Lokaal!’. De winkeliers zijn hier heel blij mee en bedanken hun klanten voor hun loyaliteit.

Onze conclusie is dat trouwe bezoekers van ons winkelcentrum de meeste eigenaren en managers van de winkels wel zullen kennen van gezicht en misschien ook wel van naam. Om de puzzel te winnen willen ze vast wel op zoek gaan naar die paar gezichten die wellicht niet bekend voorkomen. Een mooie gelegenheid om deze winkels opnieuw te ontdekken.

De puzzel

Van 8 tot en met 30 september hangen er in de 23 etalages van de 23 deelnemende winkels foto’s van de managers en eigenaren van deze winkels. Echter, de foto’s hangen allemaal niet in de eigen winkel maar in die van een collega.

De winnaars van de puzzel moeten ten minste geraden hebben waar de 23 foto’s hangen en bij welke winkel de man of vrouw op de foto werkelijk hoort. Er zijn bonuspunten te verdienen als je ook nog weet hoe de persoon op de foto heet.

Vanaf 8 september zijn wedstrijdformulieren te verkrijgen in de 23 winkels waar de foto’s hangen.

Er zijn 21 mooie prijzen in het kader van het Adriaan Pauw jaar te winnen door de deelnemers aan de puzzel. Deze prijzen worden verloot onder degenen die een volledig ingevuld wedstrijdformulier hebben ingeleverd en de meeste punten hebben gescoord.

 

 

 

 

 

Heb je deze berichten al gezien?