Een BIZ

Waarom een BIZ Winkel Centrum Heemstede

Heemstede Centrum verdient een mooie toekomst. Onze winkelstraat met vele unieke en diverse winkels, de gezellige en dorpse sfeer en het hoge serviceniveau van ondernemers is het waard om in te investeren. Hiermee trekken we iedere dag weer veel klanten en gasten uit de hele regio. Elk jaar vestigen zich weer nieuwe ondernemers in het centrum. Dat is niet voor niets. Er liggen volop kansen voor ondernemers!

Het is belangrijk om samen de schouders eronder te zetten en de handen uit de mouwen te steken, zodat we met elkaar kansen verzilveren voor het centrum en werken aan een toekomstbestendig Heemstede centrum.

We willen de aantrekkelijkheid van ons centrum onder de aandacht blijven brengen. Een sfeer creëren waarbij klanten uit Heemstede en omstreken het fijn vinden om naar het centrum te komen en waar ondernemers zich graag willen vestigen. Daar is allereerst een mooie winkelstraat met vele goede winkels voor nodig. Door bijvoorbeeld in te zetten op een sterke (online) marketing en promotie van het centrum, nieuwe, passende en eigentijdse evenementen te realiseren en gezamenlijk te blijven investeren in sfeerverlichting, houden we het centrum aantrekkelijk voor bezoekers. Daarnaast zijn goede contacten met de gemeente onontbeerlijk.

Met een bedrijveninvesteringszone (BIZ) hebben we een stevig fundament om op te bouwen.

Samen maken we van Heemstede Centrum de parel van Kennemerland.

Het jaar 2022 in vogelvlucht

Heb je deze berichten al gezien?