Lentefair voor jong en oud

Al decennialang is de Voorjaarsmarkt van de Binnenweg & Raadhuisstraat een begrip in Heemstede en wijde omgeving. De Lentefair, voorheen voorjaarsmarkt, staat bekend om haar ‘hoogwaardige’ producten en vele trouwe kraamhouders en bezoekers. De Lentefair is extra flair gegeven door, net zoals vorig jaar, weer extra activiteiten en muzikaal entertainment toe te voegen die de markt versterken en u als bezoeker zal verrassen.

Kramen

Dit jaar zullen de Binnenweg en de Raadhuisstraat weer worden gevuld met zo’n 200 kramen, die ingevuld zullen worden door Heemsteedse ondernemers en deelnemers van buitenaf. Ook zullen er verschillende foodtrucks staan.

Entertainment

Entertainment zal niet ontbreken en werkt ‘sfeer verhogend’ tijdens de Lentefair. Dit jaar zal er een grootse kleurrijke parade door de straten paraderen die u versteld doen staan. Daarnaast is er muzikaal entertainment aanwezig in de vorm van een grote muzikale band.

De gekleurde draaimolen, de suikerspin- en popcornmachine zullen op het grote plein voor de HEMA worden gepositioneerd. Ook is er weer de mogelijkheid om je te laten schminken.

Kids Area

Het begin van de Raadhuisstraat (op de parkeerplaats bij het voormalige postkantoor) wordt omgetoverd tot Kids Area met vier springkussens. De kinderen kunnen losgaan, terwijl de (groot)ouders rondsnuffelen op de markt of een plekje bemachtigen op één van de picknicktafels. Op de Binnenweg staat weer de kinderdraaimolen te draaien.

Eten en drinken

Behalve dat er in kramen veel te proeven valt zijn natuurlijk de horecabedrijven open en bieden de vele terrassen tussen het slenteren door  een rustpuntje voor een drankje en een hapje.

 

Kortom, een heerlijk middagje uit! Er is voor iedereen wel wat te zien of te doen.
Alvast veel plezier!

 

Bereikbaarheid

Vanwege de te verwachten belangstelling adviseren wij de bezoekers om per fiets, lopend of met het openbaar vervoer te komen.

 

 

 

 

Heb je deze berichten al gezien?