Bloemencorso Feest – AFGELAST

Het bloemencorso trekt dit jaar op 25 april voor de tweede keer door onze winkelstraat.

Vanaf 14.00 uur tot 20.00 uur maken we er met z’n allen een groot feest van. Er zal volop muziek zijn, op veel plaatsen is er van alles te eten en te drinken. De kinderen kunnen geschminkt worden en er zal tot 20.00 uur een draaimolen zijn voor de kleintjes.

De Wijnloop

In aanloop naar het Bloemencorso Bollenstreek, dat vanaf ongeveer 20.00 uur door onze winkelstraat zal rijden, wordt er  een nieuw evenement georganiseerd, namelijk de wijnloop.

In 21 winkels in het mooie winkelcentrum van Heemstede kunnen de deelnemende wijnwandelaars van 17 – 19.30 uur wijnen proeven met een begeleidend hapje. Zie het kaartje voor de deelnemende winkels.

 

 

Deelnemen aan de Wijnloop?

Koop op www.dewijnloop.nl uw glas. Het glas is uw “entreebewijs”.

De verkoop is gestart!

 

 

 

Bloemencorso

Om ongeveer 20.00 uur rijden de wagens van het Bloemencorso De Raadhuisstraat in.  De bonte stoet met prachtige praalwagens met bijzondere bloemenarrangementen met het thema ‘Freedom’ vervolgt haar weg over de Binnenweg. De laatste wagen draait om circa 21.30 uur de Lanckhorstlaan op. Een uniek evenement om na de wijnloop voor in de straat te blijven en te genieten van al het moois en de vrolijke sfeer.

LET OP: 

In verband met de veiligheid wordt de winkelstraat vanaf 17.00 uur afgesloten voor verkeer. Ook geldt er een parkeerverbod vanaf 17.00 uur totdat de laatste wagen uit de straat is gereden. Kom daarom lopend, op de fiets of met openbaar vervoer naar De Wijnloop.

 

Heb je deze berichten al gezien?