Boekhandel Blokker – winkel van de maand

In de maand maart hebben we er  voor gekozen om Boekhandel Blokker te benoemen tot ‘winkel van de maand‘. Maart is immers de maand waar de Boekenweek in valt en wat is er dan niet meer op zijn plaats dan dè boekhandel van Heemstede! Er komen die week maar liefst vijf schrijvers naar de Binnenweg, waaronder Annejet van der Zijl, schrijfster van het boekenweekgeschenk 2020.

Boekhandel Blokker is al vele jaren een instituut in Heemstede. Nu al weer een paar decennia gevestigd aan de Binnenweg 138. Na een recente verbouwing, waarbij de winkel bijna 2 keer zo groot is geworden, is de winkel één van de vele pareltjes van ons winkelcentrum.

De keuze is ruim, maar mocht het gewenste boek toevallig niet in voorraad zijn, dan kan het de volgende dag al in huis zijn. Een team van belezen medewerkers staat klaar voor advies.

Met een grote regelmaat worden er ook literaire activiteiten in de winkel georganiseerd. Er is in de verbouwde winkel zelfs een heus podium voor gebouwd.

Trotse eigenaar Arno Koek en zijn team ontvangen u graag in dit eigentijdse boeken walhalla om ook u aan het perfecte boek te helpen.  www.boekhandelblokker.nl en kijk ook op facebook of instagram.

 

 

 

 

Heb je deze berichten al gezien?