Brocante- en streekmarkt

Op zaterdag 16 juni a.s. zijn meer dan 60 marktkramen in Centrum Heemstede van 10 tot 17 uur gevuld met een zeer gevarieerd en aantrekkelijk aanbod aan brocante, curiosa, kunstobjecten en streekproducten.

Standhouders bieden in het centrum tegen betaalbare prijzen mooie brocante en curiosa, bijzondere kunst en interessante spullen uit grootmoeders tijd aan. Antiek, glas, boeken, sieraden, aardewerk, porselein, tin, schilderijen, bronzen beelden, nostalgische en verzamelobjecten zullen aanwezig zijn. Ook voor vader zal er vast wel een passend vaderdag cadeau te vinden zijn.

2018 juni brocantemarkt

Vele stalletjes, waar het heerlijk neuzen is, lekker slenteren over de markt of op één van de vele terrasjes die het centrum rijk is lekker genieten van een hapje en een drankje.
Heemstedenaren en bezoekers uit de regio en de wijde omtrek zijn welkom om een kijkje te nemen op deze knusse markt in het gezellige winkelhart van Heemstede. In de meer dan 60 kramen is voor een ieder wel iets te vinden.

Veel vaker heeft een dergelijke markt plaatsgevonden in het centrum. De bezoekers reageren erg enthousiast. Winkelcentrum Heemstede organiseert daarom deze markt ook op 16 juni.

Het wordt vast weer een zeer geslaagd evenement voor publiek, standhouders en de middenstand van Heemstede. De toegang is gratis.

De rijbaan blijft gewoon open en parkeerplaatsen blijven beschikbaar.

 

Heb je deze berichten al gezien?