Dit jaar wordt er op zondag 16 december weer een gezellige kerstmarkt georganiseerd

Een kerstmarkt met meer dan 60 marktkramen is opgesteld op de afgesloten rijbaan van het noordelijke deel van de Binnenweg (vanaf de Cloosterlaan tot de Oosterlaan) en op de trottoirs van het middenstuk op de Binnenweg.

Kerstman, levende kerststal, een kerstparade en muziek

De Kerstman zal uiteraard op de Kerstmarkt in de winkelstraat niet ontbreken!

De gezelligheid wordt verhoogd door een mobiel (dweil)orkest en een kerstparade, die zich beiden regelmatig verplaatsen door de gehele winkelstraat. Ook kunnen de kinderen geschminkt worden. Tenslotte is er op het brede deel van de Binnenweg voor de ouders met kinderen een levende Kerststal met Jozef en Maria, het kindeke Jezus, een ezel, een kameel en nog meer dieren.

Op deze Kerstmarkt zullen winkeliers en exclusieve standhouders hun seizoenartikelen en specialiteiten aanbieden. Op de vele marktkramen is voor een ieder wel iets leuks te vinden. Op diverse marktkramen wordt hete chocolademelk, glühwein en andere drank geschonken. Ook zijn er de nodige kramen voor de lekkere trek. Ook in de horecabedrijven aan de Raadhuisstraat & Binnenweg is het goed toeven bij een lekkere drank of een smakelijke lunch.

Het merendeel van de winkels aan de Raadhuisstraat & Binnenweg zijn geopend

Het wordt vast weer een zeer geslaagd evenement voor publiek, standhouders en de middenstand van Heemstede. De toegang is gratis.

De rijbaan aan de Raadhuisstraat en Binnenweg tot aan de Cloosterlaan blijft gewoon open. De parkeerplaatsen in dat deel van de straat blijven beschikbaar. Verder is er parkeergelegenheid bij de Bibliotheek, achter het gemeentehuis en in de Parkeergarage bij  Albert Heijn. Vanaf de Cloosterlaan tot de Oosterlaan is de rijbaan van de noordelijk Binnenweg afgesloten ten behoeve van de markt.

 

Heb je deze berichten al gezien?