Agusto Edelsmid – winkel van de maand

In de maand december hebben we er  voor gekozen om Agusto Edelsmid te benoemen tot ‘winkel van de maand‘.

In november zat Agusto Edelsmid alweer 25 jaar op de Binnenweg nummer 55 en eerder dit jaar vierde Guus Uilenbroek, de eigenaar van Agusto, dat hij 50 jaar edelsmid is. Gedenkwaardige jubilea dus waarbij in 2020 uitgebreid stil gestaan wordt. Alle reden om Agusto winkel van de maand te maken!

Bij Agusto kunt u natuurlijk terecht voor reparatie van uw sieraden of het herstel van een klassiek item, maar ook om een sieraard geheel op maat en naar uw wens te laten maken. Of het nu gaat om een armband, collier, (trouw)ring of oorsieraden, Agusto heeft/maakt het allemaal!

Naast internationale (top)merken heeft Agusto ook een eigen collectie sieraden onder de naam Agusto. Fraai gestileerde sieraden die allemaal uniek zijn! En als u zelf al een idee heeft voor iets moois, loop dan eens binnen en ga met Guus aan de tekentafel zitten voor uw unieke, persoonlijke sieraad.

En december, de cadeaumaand bij uitstek, leent zich er natuurlijk bijzonder voor om nu juist dat cadeau extra persoonlijk te maken. Loop dus eens binnen bij Agusto om deze wens te realiseren!

Heb je deze berichten al gezien?