Zondag 15 december weer een gezellige kerstmarkt 

Een kerstmarkt met meer dan 60 marktkramen is opgesteld op de afgesloten rijbaan van het noordelijke deel van de Binnenweg (vanaf de Cloosterlaan tot de Oosterlaan) en op de trottoirs van het middenstuk op de Binnenweg.

Kerstman, levende kerststal, een draaimolen, kinderschmink en muziek

De Kerstman en kerstvrouw zullen uiteraard op de Kerstmarkt in de winkelstraat niet ontbreken! De gezelligheid wordt verhoogd door een mobiel dweilorkest en een klein orkest, die zich beiden regelmatig verplaatsen door de gehele winkelstraat. Ook zal er voor de kinderen een draaimolen zijn en kunnen ze geschminkt worden. Tenslotte is er op het brede deel van de Binnenweg een levende Kerststal met Jozef en Maria, het kindeke Jezus, een ezel, een kameel en nog meer dieren.

Op deze Kerstmarkt zullen winkeliers en exclusieve standhouders hun seizoenartikelen en specialiteiten aanbieden. Op de vele marktkramen is voor een ieder wel iets leuks te vinden. Op diverse marktkramen wordt hete chocolademelk, glühwein en andere drank geschonken. Ook zijn er de nodige kramen voor de lekkere trek. Ook in de horecabedrijven aan de Raadhuisstraat & Binnenweg is het goed toeven bij een lekkere drank of een smakelijke lunch.

Het merendeel van de winkels is geopend

Het wordt gezellig winkelen in uw winkelcentrum Raadhuisstraat & Binnenweg in Heemstede centrum. Cadeautjes kopen, spullen inslaan voor je kerstdiner, een mooie outfit aanschaffen voor de Kerst of de Oudejaarsavond. Dat kan allemaal in de 180 winkels in onze 1,2 kilometer lange Winkelstraat en zijstraten.

De toegang op de markt is gratis.

De rijbaan aan de Raadhuisstraat en Binnenweg tot aan de Cloosterlaan blijft gewoon open. De parkeerplaatsen in dat deel van de straat blijven beschikbaar. Verder is er parkeergelegenheid bij de Bibliotheek, achter het gemeentehuis en in de Parkeergarage bij Albert Heijn. Vanaf de Cloosterlaan tot de Oosterlaan is de rijbaan van de noordelijk Binnenweg afgesloten ten behoeve van de markt.

Heb je deze berichten al gezien?