Op vrijdag 27 november is het Black Friday

Deze rage wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstaankopen. Bij meer dan 50 winkels in de winkelstraat Raadhuisstraat & Binnenweg zijn er aantrekkelijke Black Friday koopjes te vinden.

Black Friday poster

Winkels die meedoen met Black Friday zijn te herkennen aan een Black Friday Poster van de winkeliersvereniging op hun etalageruit. Veelal lopen de aanbiedingen het hele weekend door.

Sla uw slag tijdens het Black Friday weekend!

Laat u verrassen door de veelheid van aanbiedingen bij onder andere Albert Heijn, Alexanderhoeve, B&B print en Office, Bloemenhof, Blokker, Boulangerie Oscar, Chocolaterie Van Dam, De Lord Mannenmode, Etos, Gall&Gall Binnenweg en Blekersvaartweg, Giullia en Co Mode, Golf & More, Hans Anders, Heemels Mode, HEMA, Home Made by Ree, Homestede, Jouw Taartshop, Kaptein Schoenen, Lincherie, Lopers Company by Enno, Maneki Neko Kids, Moskito, Nelson Schoenen, Reyngoud Mode, Safe en Secure, Schulte Herenmode, Sport 2000, Stefans brillen, Summum Mode, ‘t Blomke, The Vitamin Store, Tummers, Vandyck Experience, Van Vessem, Van Vuuren Mode en Waardijk Schoenen.

Winkel veilig

Safety first! Alle winkels nemen de noodzakelijke maatregelen tegen het verspreiden van Corona. We dragen mondkapjes, de 1,5 meter afstand wordt gehandhaafd, niet meer dan 1 klant per 10 m2 winkelruimte, extra hygiëne en schoonmaak van pinapparatuur, deurklinken, winkelkarretjes enzovoort. Als u zich ook aan de regels houdt kunt u veilig winkelen.

Koop slim, koop op tijd en koop gespreid

Juist in deze tijd van Sinterklaas en Kerst is het slim om het boodschappen doen zorgvuldig te plannen. De piektijden liggen meestal op vrijdagmiddag en zaterdagmiddag. Ga ook eens ‘s morgens vroeg boodschappen doen of door de week. Nu zijn er al vele winkels ook op zondag open. En vanaf 29 november tot eind december zijn er al ongeveer 50 winkels open aan de Raadhuisstraat, Binnenweg, Binnendoor en op de kop van de Blekersvaartweg. Aan de poster in de etalage kunt u zien of de winkel op zondag geopend is.

Koop lokaal

We roepen de Heemstedenaren op om toch vooral hun boodschappen te blijven doen bij de lokale ondernemers. U krijgt de persoonlijke service, goede kwaliteit en de juiste adviezen in de winkels. Juist nu heeft de winkelstraat u nodig.

Heb je deze berichten al gezien?