BLOEMENCORSO en HAPPY FLOWER HOUR

Bloemencorso

Wist u al dat er dit jaar voor het eerst een bonte stoet van prachtige praalwagens vanaf circa 20.30 uur door onze mooie winkelstraat zal trekken? Een uniek evenement waar we als winkelstraat natuurlijk een feestje van gaan maken.

Vele winkels zijn open tot 20.00 uur en zullen voor hun klanten iets organiseren

Laat u in onze unieke winkels verrassen door een modeshow, een proeverij, een bloemenwedstrijd, cadeautjes, een hapje en een drankje.  De horecabedrijven zijn allen open.

Gezelligheid

Voorafgaand aan het Bloemencorso wordt het voor jong en oud gezellig in de straat. Lekker winkelen, genieten van een drankje op een van de terrassen en een hapje eten in een van de vele horecabedrijven. Van 14.00 uur tot 20.00 uur zijn er diverse acts en is er vrolijke muziek in de met bloemen versierde straat. ’s Middags is er een poppenkast en een draaimolen voor de kinderen. De bloemisten van het Bloemenhof en ‘t Blomke maken bloemversieringen in de straat.

Shopping ook ‘s avonds

Een groot aantal winkels aan de Raadhuisstraat & Binnenweg zijn open tot 20.00 uur, net als de meeste horecabedrijven. Vele winkeliers zullen voor hun klanten iets organiseren. Denk daarbij aan een modeshow, een proeverij, een bloemenwedstrijd, cadeautjes, een rad van avontuur of een hapje en een drankje. Laat u verrassen door wat de vele unieke winkels u te bieden hebben. En blijf aansluitend het bloemencorso kijken.

Met de fiets?

Vanaf 17.00 uur is, in verband met de veiligheid rondom het corso, autoverkeer in de Raadhuisstraat & Binnenweg niet meer mogelijk. De straat wordt afgesloten en parkeren is na 17.00 uur verboden. Dus kom op de fiets of lopend, of parkeer tijdig op een parkeerplaats rondom het centrum.

Heb je deze berichten al gezien?