Boulangerie Oscar – winkel van de maand

In de maand april hebben we er  voor gekozen om Boulangerie Oscar te benoemen tot ‘winkel van de maand‘.   Boulangerie Oscar aan de Binnenweg 27 heet niet voor niets Boulangerie want het is niet zomaar een bakker!

Hier worden de broden zoveel mogelijk bereid met biologische ingrediënten zonder toevoegingen. Een echt ambachtelijk product dus, en dat proef je! Ze hebben vele variaties aan brood(jes), maar voor alles geldt dat ze geen concessies doen en altijd op zoek zijn naar de beste ingrediënten. Bij alles wat ze doen wordt ook zo veel als mogelijk rekening gehouden om de zaken verantwoord te doen.

Naast brood biedt Oscar ook een uitgebreid assortiment aan patisserie. Tartelettes, cakes en grote(re) taarten, ook weer bereid volgens bovenstaande principes. Altijd weer een smakelijke verrassing dus! Ook koek(jes) en Madeleines ontbreken niet in het ruime assortiment.

Voor bedrijven is er nog de extra service om de verse broodjes te laten voorzien van heerlijk beleg voor de bedrijfslunch.

Oscar is absoluut de moeite van uw bezoek waard. Rogier en zijn enthousiaste team staan voor u klaar om alles over hun producten te vertellen en u te voorzien hun kraakverse lekkernijen.

Heb je deze berichten al gezien?