Brocante-, kunst- en streekmarkt

Uitgaanstip!

Succesvolle Brocante-, kunst- en streekmarkt  in Heemstede!

Op zaterdag 17 juni vindt u in ons centrum meer dan 60 marktkramen gevuld met een zeer gevarieerd en aantrekkelijk aanbod aan brocante, curiosa, kunstobjecten en streekproducten.

Exclusieve standhouders bieden tegen betaalbare prijzen mooie brocante en curiosa, bijzondere kunst en interessante spullen uit grootmoeders tijd aan. Antiek, glas, boeken, sieraden, aardewerk, porselein, tin, schilderijen, bronzen beelden, nostalgische en verzamelobjecten zullen in overvloed aanwezig zijn.

2017 juni brocantemarkt

Vele stalletjes waar het heerlijk neuzen is, lekker slenteren over de markt of genieten van een hapje en een drankje.op één van de vele terrasjes die het centrum rijk is.

Heemstedenaren en bezoekers uit de regio en de wijde omtrek zijn welkom om een kijkje te nemen op deze knusse markt in het gezellige winkelhart van Heemstede.In de meer dan 60 kramen is voor een ieder wel iets te vinden.

Dit is de vijfde keer dat een soortgelijke markt op de Raadhuisstraat & Binnenweg wordt georganiseerd. Omdat de bezoekers steeds enthousiast reageren op de gezelligheid heeft de winkeliersvereniging van Winkelcentrum Heemstede besloten deze markt wederom te faciliteren.

Het wordt vast weer een zeer geslaagd evenement voor publiek, standhouders en de middenstand van Heemstede. De toegang is gratis.

De rijbaan blijft gewoon open en parkeerplaatsen blijven beschikbaar.

 

Heb je deze berichten al gezien?