TravelXL van Limburg – winkel van de maand

In de maand mei hebben we er voor gekozen om TravelXL van Limburg te benoemen tot ‘winkel van de maand’ en wat extra aandacht te geven.

peter-van-limburg-travelxl-van-limburg

Peter van Limburg, oud voorzitter van de WCH, en zijn team boeken reizen voor klanten over de gehele wereld. Ze bieden niet alleen alle bekende touroperators aan, maar hebben ook tal van ‘beddenbanken’, lokale agenten over de gehele wereld en werken zelfs samen met buitenlandse reisorganisaties, waardoor de prijs aantrekkelijker kan zijn, dan wanneer u via internet boekt.

U maakt uw reiswensen kenbaar en zij gaan voor u aan de slag om u een passende offerte voor uw reis te bezorgen. Natuurlijk kunt u ook terecht voor een vliegticket, hotelovernachting of huurauto in het buitenland. Ja zelfs allerlei excursies en toegangstickets behoren tot de mogelijkheden.

Laat u inspireren door de website www.mooiereizen.info waar de Travelplanners van TravelXL van Limburg verslag doen van hun mooiste reizen.

Natuurlijk kunt u ook via ‘reisbureau van Limburg’ online uw vakantie boeken, maar ze gaan ook graag de uitdaging aan om te kijken of ze, wat u gevonden heeft op internet, kunnen matchen of voor een betere prijs kunnen aanbieden.

 

Heb je deze berichten al gezien?