Jaarlijkse Voorjaarsmarkt

Op zondag 21 mei vindt de jaarlijkse Voorjaarmarkt weer plaats

Deze groots opgezette markt met meer dan 300 kramen strekt zich uit vanaf de Postlaan over de Raadhuisstraat en de Binnenweg en eindigt bij de Koediefslaan. De markt is open van 11 tot 17.00 uur.

Een bonte ketting aan kramen vult het hart van Heemstede. Vele winkeliers uit het centrum van Heemstede zullen hun producten en aanbiedingen presenteren, aangevuld met zorgvuldig geselecteerde handelaren van buitenaf. Dit staat garant voor een breed aanbod van de meest uiteen lopende artikelen van lekkere hapjes en drankjes tot gereedschap, sieraden, schoenen, kleding en veel meer.

2017 mei voorjaarsmarkt

Marktmeester Willem van Dam ziet persoonlijk op de kwaliteit van de Heemsteedse jaarmarkt toe.

Naast de vele stalletjes, waar het heerlijk neuzen is, is het een feest van zien en gezien worden. Heemstedenaren en bezoekers uit de regio en de wijde omtrek slenteren over de markt of pikken onderweg één van de vele terrasjes die het centrum rijk is om te genieten van een hapje en een drankje.
Natuurlijk is er ook aan de jonge generatie gedacht. De kinderen kunnen genieten van de draaimolen, het springkussen, de autootjes op de rondbaan en de trampoline.

Kortom: voor elk wat wils en de reis meer dan waard.

Winkelcentrum Heemstede is het hele jaar door leuk om te winkelen maar op deze zondag is het echt een feest. De winkeliers en standhouders verwelkomen de bezoekers graag en beloven zich van hun beste kant te laten zien.

Parkeergelegenheid is er op het terrein van de Bibliotheek (Eikenlaan), achter het gemeentehuis (Raadhuisplein) en in de parkeergarage van AH (Blekersvaartweg).

Heb je deze berichten al gezien?