Brocante-, kunst- en streekmarkt

In het centrum vindt u meer dan 60 marktkramen gevuld met een zeer gevarieerd en aantrekkelijk aanbod aan brocante, curiosa, kunstobjecten en streekproducten.

Exclusieve standhouders bieden tegen betaalbare prijzen mooie brocante en curiosa, bijzondere kunst en interessante spullen uit grootmoeders tijd aan. Antiek, glas, boeken, sieraden, aardewerk, porselein, tin, schilderijen, bronzen beelden, nostalgische en verzamelobjecten zullen in overvloed aanwezig zijn. Ook zullen er stands staan met streekproducten zoals, worsten, kaas en andere heerlijkheden.

Veel stalletjes waar het heerlijk neuzen is, lekker slenteren over de markt of genieten van een hapje en een drankje op één van de vele terrasjes die het centrum rijk is.

2017 augustus brocantemarkt

Heemstedenaren en bezoekers uit de hele regio zijn welkom om een kijkje te nemen op deze knusse markt in het gezellige winkelhart van Heemstede. In de meer dan 60 kramen is voor een ieder wel iets te vinden.

Eerder dit jaar waren er soortgelijke markten op de Raadhuisstraat & Binnenweg. Omdat de bezoekers erg enthousiast reageerden heeft Winkelcentrum Heemstede besloten deze markt nogmaals te faciliteren.

Het wordt vast weer een zeer geslaagd evenement voor publiek, standhouders en de middenstand van Heemstede. De toegang is gratis.

De rijbaan blijft gewoon open en parkeerplaatsen blijven beschikbaar.

 

Heb je deze berichten al gezien?