Brocante-, kunst- en streekmarkt

Op zaterdag 21 oktober is er weer een gezellige markt in het centrum van Heemstede. Meer dan 60 marktkramen vullen de trottoirs van de Binnenweg van 10 tot 17 uur met een zeer gevarieerd en aantrekkelijk aanbod aan brocante, curiosa, kunstobjecten en streekproducten.

Exclusieve standhouders bieden in het centrum tegen betaalbare prijzen mooie brocante en curiosa, bijzondere kunst en interessante spullen uit grootmoeders tijd aan. Antiek, glas, boeken, sieraden, aardewerk, porselein, tin, schilderijen, bronzen beelden, nostalgische en verzamelobjecten zullen in overvloed aanwezig zijn. Ook stands met streekproducten zoals worsten, kaas en andere heerlijkheden zullen er staan.

2017 oktober brocantemarkt A

Lekker slenteren langs de stalletjes en dan in een van de vele horeca bedrijven die het centrum rijk is genieten van een lunch, koffie of een drankje. Gewoon even lekker ontspannen. Dat kan ook in Heemstede centrum!

Heemstedenaren en bezoekers uit de regio en de wijde omtrek zijn welkom om een kijkje te nemen op deze knusse markt in het gezellige winkelhart van Heemstede. In de meer dan 60 kramen is voor een ieder wel iets te vinden.

Dit is de zevende keer dat een soortgelijke markt op de Raadhuisstraat & Binnenweg wordt georganiseerd. Omdat de bezoekers steeds enthousiast reageren op de gezelligheid heeft de winkeliersvereniging van Winkelcentrum Heemstede besloten deze markt wederom te faciliteren.

Het wordt vast weer een zeer geslaagd evenement voor publiek, standhouders en de middenstand van Heemstede.

De toegang is gratis.

De rijbaan blijft gewoon open en parkeerplaatsen blijven beschikbaar.

 

Heb je deze berichten al gezien?