Gall & Gall – winkel van de maand

In de maand oktober hebben we er voor gekozen om Gall & Gall te benoemen tot ‘winkel van de maand’ en wat extra aandacht te geven. Dit omdat ze deze maand hun 10 jarig jubileum vieren.

In de winkels, die gevestigd zijn aan de Binnenweg en de Blekersvaartweg, vind je behalve de bekende Gall & Gall producten, ook vele door de eigenaren Hilde en Marcel ingekochte wijnen en likeuren. In het proeflokaal aan de Blekersvaartweg worden geregeld proeverijen georganiseerd waar men kennis kan maken met diverse wijnen of whisky’s.

Gall&Gall Blekersvaartweg A

Ook voor een feestje of etentje bent u bij hun aan het juiste adres. Ze adviseren u graag over welke dranken bij deze gelegenheid passen. Daarnaast kunnen zij u behulpzaam zijn met toebehoren als statafels, glazen of een biertap. Als extra service nemen ze de ongeopende flessen ook weer retour zodat u nooit bang hoeft te zijn om over te houden of iets te kort te komen.

Het jubileum gaat zeker niet ongemerkt voorbij! Naast de nodige proeverijen (zie hiervoor www.gall-heemstede.nl) zijn er in de maand oktober ook vele aanbiedingen.

Gall&Gall team A

Hilde en Marcel en hun deskundige medewerkers heten u graag welkom bij Gall & Gall Heemstede.

 

Heb je deze berichten al gezien?