Nieuwe herfst- en wintermode op de catwalk

Wie de laatste mode wil zien en beleven kan zaterdag 23 september zijn hart ophalen in ons centrum. 17 Mode-, schoenen-, lingerie en brillenzaken tonen de laatste trends tijdens een sprankelende modeshow. Dames-, heren- en kinderkleding, schoenen, lingerie, tassen en brillen naar de allerlaatste mode worden geshowd op de catwalk aan de Binnenweg, op het brede stuk. Ook de make-up, hairstyling en de bloemen worden door Heemsteedse winkels verzorgd.

2017 sept. modeshow

De najaars- en wintercollectie  2017/18 van 17 winkels aan de Raadhuisstraat en Binnenweg is te zien op 2 showmomenten.

De eerste modeshow is om 13.00 uur en de tweede om 14.30 uur. Tijdens de show wordt een routekaartje uitgedeeld waarop alle deelnemende winkels staan ingetekend. Bovendien zijn alle deelnemende winkels te herkennen aan de feestelijke ballonnen bij hun ingang.

Vrijwel iedere deelnemende winkel is uniek in zijn soort. De grote variëteit van zelfstandige winkels, die allemaal kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan, vormen samen het speciale en gezellige karakter van Winkelcentrum Heemstede.

Deze modeshow wordt voor de vierde keer gehouden. Voorgaande jaren trokken de modeshows van Raadhuisstraat en Binnenweg grote belangstelling uit Heemstede en omgeving. Winkelcentrum Heemstede organiseert deze modeshow daarom graag weer. Het wordt vast weer een zeer geslaagd evenement voor publiek en middenstand van Heemstede.

De toegang is gratis.

De rijbaan blijft gewoon open en parkeerplaatsen blijven beschikbaar.

 

Heb je deze berichten al gezien?