Cordonnier – winkel van de maand

In deze eerste maand van het nieuwe jaar hebben we er voor gekozen om Cordonnier te benoemen tot ‘winkel van de maand’ en wat extra aandacht te geven.

2018 cordonnier 1

Cordonnier, die gevestigd is in de Binnendoor, is al jaren een vertrouwde naam in Heemstede en omgeving. Eigenaar Frans van der Riet is zelfs al ruim 30 jaar actief in het vak.

U kunt bij Cordonnier terecht voor een gedegen schoen- of tasreparatie, maar ook voor een sleutelduplicatie, wandelstok of onderhoudsproduct.

Meesterschoenmaker

Cordonnier schoenreparaties is erkend Gilde lid. Reparaties aan schoenen van Avang, Van Bommel en Van Lier worden uitgevoerd met fabrieksoriginele materialen.

2018 cordonnier 2

Cordonnier voldoet al vele jaren aan de hoge eisen die door het schoenmakersgilde gesteld worden. Hieronder vallen: een op de klant gerichte benadering, service en kwaliteit.
Deze kwaliteitsnormen worden regelmatig door middel van steekproeven gecontroleerd door de genoemde schoenfabrikanten die verenigd zijn in: de Stichting Nederlands Schoenmakers gilde.

Tevens heeft Cordonnier een uitgebreide collectie lederwaren. Tassen, riemen en portemonnees in vele uitvoeringen en kleuren. De collectie wisselt regelmatig zodat een bezoekje altijd de moeite waard is!

 

Heb je deze berichten al gezien?