Op 23 april organiseren wij De Wijnloop

Op 23 april vindt tussen 17.00 en 19.30 uur de Wijnloop plaats. Voorafgaand aan het Bloemencorso dat door onze straat zal trekken, organiseren wij een nieuw evenement: De Wijnloop. Tijdens deze Wijnloop heten 22 deelnemende winkels ‘wijnlopers’ welkom in ons centrum.

Let op!

  • U dient zich vooraf aan te melden voor de wijnloop op www.dewijnloop.nl
  • De verkoop van de glazen is reeds begonnen
  • Tot donderdag 21 april a.s. kunt u glazen kopen
  • Wees er snel bij, het aantal glazen is beperkt

Gezelligheid in de winkelstraat

Het principe van De Wijnloop Heemstede is simpel. Wijnlopers die mee willen doen kopen een herkenbaar glas op www.dewijnloop.nl. Met hun eigen duurzame, herbruikbare, plastic glas lopen de deelnemers door de winkelstraat en kunnen zij tussen 17.00 en 19.30 uur bij de 22 Wijnloopwinkels verschillende wijnen (waarbij ook een klein hapje geserveerd zal worden) proeven.

De 22 winkels die meedoen aan De Wijnloop liggen aan de Raadhuisstraat, Binnenweg en op de kop van de Blekersvaartweg. Onder het genot van een lekkere wijn lopen de wijnlopers van winkel naar winkel in een zelf te kiezen volgorde. Zo kunnen de deelnemers op een informele en originele manier kennis maken met onze mooie winkels en de bevlogen ondernemers.

Aanmelden voor De Wijnloop

Wijn proeven tijdens De Wijnloop? Op de website www.dewijnloop.nl koopt u glazen à € 15,95 per glas (+ € 1,00 reserveringskosten) die u de hele avond gebruikt. Op de site van De Wijnloop Heemstede klikt u meteen door naar de aankoop website. Het herbruikbare glas met opdruk is het ‘bewijs van deelname’. Van 18 t/m 22 april kunt u de bestelde glazen ophalen bij Gall&Gall Heemstede aan de Binnenweg 108.

NOTE: Tot donderdag 21 april a.s. kunt u glazen kopen. Wees er snel bij, het aantal glazen is beperkt.

Deelnemende winkels

Aan de Binnenweg:
Grapedistrict, Summum Woman, Heemels Mode, Boekhandel Blokker, Homemade by Ree, Novecento, Waardijk Schoenen, Stefans Brillen, Loco Coffee, Gall&Gall Heemstede Binnenweg, Eco Life, Boulangerie Oscar, De Gouden Ton

Aan de Blekersvaartweg:
Gall&Gall Heemstede

Aan de Raadhuisstraat:  
Keurslager van der Geest, Kaptein Schoenen, Homestede Interieur, WineStock Heemstede, Chocolaterie van Dam, Le Grand Cru, Les Tissus Colbert en Van der Werf Horen

Heb je deze berichten al gezien?