Derma2Care – winkel van de maand

In de maand juli hebben we er  voor gekozen om Derma2Care te benoemen tot ‘winkel van de maand‘. Bij Derma2Care kunt u optimale zorg en service verwachten in een veilige en plezierige omgeving.

Bij Derma2Care werken professionals met een afgeronde HBO opleiding; geen artsen, geen schoonheidsspecialisten, maar gediplomeerde en gedreven huidtherapeuten. De deskundige huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in laserbehandelingen, huidtherapie en vetbevriezing. Al hun huidtherapeuten zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en vallen onder de kwaliteitswet BIG.

Bij Derma2Care streven ze er naar om het optimale resultaat te behalen in een zo kort mogelijk tijdsbestek. Behandelingen kunnen daardoor wel wat pijnlijk zijn, maar ze zeggen altijd ‘’no pain, no gain’’. Als ze minder intensief behandelen, wat kan, dan zijn er uiteraard wel wat meer behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen. Maar ook dat is mogelijk. Ook als de wens er is om een wat mildere behandeling te ondergaan zodat er geen zichtbare huidreactie zoals schilfering of zwelling of roodheid zichtbaar is, dan kunnen ze de behandeling daar prima op aan passen. Kortom de behandeling wordt aangepast aan de wens van de cliënt.

U bent van harte welkom voor een kosteloos consult!

 

Heb je deze berichten al gezien?