Fashion & Bites 2023

Modeshow – presentatie Barbara Barend

Op zaterdag 16 september organiseren wij in de Raadhuisstraat & Binnenweg het Fashion & Bites evenement. Op deze dag tonen verschillende modezaken de laatste trends tijdens een sprankelende modeshow op de catwalk aan de Binnenweg. De presentatie is in handen van Barbara Barend.

Er zijn 2 showmomenten: De eerste modeshow is om 13.00 uur en de tweede rond 14.30 uur.
Het podium staat op het brede deel van de Binnenweg voor boekhandel Blokker.

Fashion

Heeft u belangstelling voor mode en de laatste trends? Unieke Heemsteedse winkels met dames-, heren-, kinder- en sportkleding of schoenen, lingerie, tassen en brillen bieden u een unieke kans om al dit moois te zien. Ook make-up, hairstyling en bloemen worden breeduit getoond.

Alle mooie producten die op de catwalk worden geshowd zijn in de deelnemende fashionwinkels te koop met speciale acties en/of aanbiedingen. Een grote variëteit van winkels met verschillende modestijlen doet mee. Alle deelnemende winkels zijn herkenbaar aan de kleurige ballonnen.

Bites

En heeft u tussen het winkelen door, of bij het podium zin in iets lekkers? Dan wordt u in de gelegenheid gesteld om wat kleine hapjes/drankjes te komen proeven. Zo zullen voorafgaand en aan het eind van de modeshow een aantal horecazaken en verswinkels, kleine versnaperingen onder het publiek uitdelen.

In de straat zal er ook door diverse verswinkels en horecabedrijven iets gedaan worden in de vorm van een kleine proeverij, een drankje of een aantrekkelijke aanbieding. Ook deze zaken zijn met kleurige ballonnen versierd.

Zo is het voor u, als bezoeker, niet alleen leuk om de modeshow te bezoeken, maar zeker ook om verder onze winkelstraat in te lopen en een leuke outfit uit de nieuwe herfst- en wintercollectie collectie te scoren en van de gezellige horeca te genieten.

Heb je deze berichten al gezien?