De Lentefair komt er weer aan

Al meer dan 25 jaar is de Voorjaarsmarkt op de Binnenweg & Raadhuisstraat een begrip in Heemstede en omgeving. De Voorjaarsmarkt, vanaf afgelopen jaar Lentefair genaamd, staat bekend om haar ‘hoogwaardige’ producten en vele trouwe kraamhouders en bezoekers.

Net als vorig jaar geven we de Lentefair, die dit jaar op zondag 21 mei wordt georganiseerd, extra flair door activiteiten en muzikaal entertainment toe te voegen. Deze zullen de markt versterken en u als bezoeker verrassen.

Kramen en entertainment

Dit jaar zullen de Binnenweg en de Raadhuisstraat worden gevuld met circa 220 kramen, die ingevuld zullen worden door ondernemers en deelnemers van buitenaf.

Entertainment mag niet ontbreken en is sfeer verhogend tijdens de Lentefair. De kleurrijke brassband en de fleurige steltenlopers zullen weer op verschillende plekken verschijnen en op deze manier alle bezoekers gezelligheid brengen. Daarnaast zal er voor verplaatsbaar muzikaal entertainment worden gezorgd. De gekleurde draaimolen, de suikerspin- en popcornmachine zullen ook deze keer zeker niet ontbreken.

Kids Area

Het begin van de Raadhuisstraat (op de parkeerplaats bij het voormalige postkantoor) zal omgetoverd worden tot Kids Area met een bellenblaasplein en een ballenbak.

Informatie over kramen

Wilt u informatie over het huren van een kraam, dan kunt u mailen naar marktheemstede@gmail.com

Heb je deze berichten al gezien?