Batifol – winkel van de maand

In de maand september hebben we er  voor gekozen om Batifol te benoemen tot ‘winkel van de maand‘.

Batifol is al vele jaren een begrip in Heemstede en wijde omtrek. Gevestigd op Binnenweg 140 aan het mooie dorpsplein is het al eens de ‘huiskamer van Heemstede’ genoemd. Deze sfeer is vandaag de dag nog steeds aanwezig. U kunt hier dan ook elke dag terecht van ontbijt tot een lekker diner. Of het winkelen onderbreken voor een kopje koffie (met iets lekkers!), een lunch of een glaasje om een geslaagde winkeldag mee af te sluiten. De menukaart is uitgebreid en de gerechten worden met liefde en verse ingrediënten bereid.

Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven op het ruime en gezellige terras. Een aanrader is het regelmatig wisselende weekmenu; heerlijk eten voor een prima prijs. Sowieso is de prijs-kwaliteit verhouding bij Batifol prima in orde.

Sinds Patrick de zaak van zijn vader heeft overgenomen, zijn ze op donderdag, vrijdag en zaterdag tot middernacht open. Op donderdag en vrijdag kun je genieten van overheerlijke cocktails en één keer in de maand is het lazy Sunday, gezelligheid met een heuse dj.

Patrick van der Vooren en zijn team staan dagelijks voor u klaar om u in het sfeervolle restaurant te verrassen met hun culinaire prestaties. Loop dus eens binnen of pak het terras en geniet van hetgeen Batifol u te bieden heeft.

Heb je deze berichten al gezien?