Op zondag 29 augustus vindt weer de jaarlijkse Jaarmarkt plaats!

Dit jaar in een vernieuwend jasje; ruim opgezette kramen, activiteiten en sfeer verhogend entertainment. De markt strekt zich uit over de gehele Raadhuisstraat en de Binnenweg en is open van 11.00 tot 17.00 uur.

Een unieke ketting van 150 kramen vult het hart van Heemstede. Vele winkeliers uit het centrum van Heemstede zullen hun producten en aanbiedingen presenteren, aangevuld met zorgvuldig geselecteerde handelaren van buitenaf. Dit staat garant voor een breed aanbod van de meest uiteenlopende artikelen; van lekkere hapjes en drankjes tot gereedschap, sieraden, schoenen, kleding en veel meer. Marktmeester Willem van Dam en medeorganisator LOCO Concepts zien persoonlijk toe op de kwaliteit en diversiteitvan de Heemsteedse Jaarmarkt.

Naast de vele kramen, waar het heerlijk vertoeven is, is het een feest van zien en gezien worden. Heemstedenaren en bezoekers uit de regio en de wijde omtrek wandelen over de markt of pikken onderweg één van de vele terrasjes die het centrum rijk is om te genieten van een lekkernij. Daarnaast is er voor iedere bezoeker (jong en oud) plezier te beleven in de Silent Disco area, worden er speciale shopping bags uitgedeeld en word je verrast door muzikaal rijdend entertainment.
Natuurlijk is er ook aan de jonge generatie gedacht, zij zijn ten slotte de toekomst. De kinderen kunnen genieten van de Mario Kart photobooth, kinderschmink en kunnen de kindercocktails van COCO LOCO shaken.

Kortom: voor elk wat wils, dat moet wel een shoptastische dag worden!

Elk jaar trekt deze buitengewone markt vele bezoekers. En als het weer meewerkt, wordt het zeker een succesvolle dag!

Winkelcentrum Heemstede is het hele jaar door avontuurlijk om te winkelen, maar op deze zondag is het echt een feest. De winkeliers en standhouders verwelkomen de bezoekers graag en laten zich van hun beste kant zien.

Note:

  • De kramen zijn dit jaar extra ruim opgezet om de Coronamaatregelen goed te kunnen handhaven. Bezoekers wordt gevraagd zich aan de 1,5 meter afstand regel, die in het gehele marktgebied van kracht is, te houden.
  • Parkeergelegenheid is er onder meer op het terrein van de Bibliotheek (Eikenlaan), achter het gemeentehuis (Raadhuisplein) en in de parkeergarage van AH (Blekersvaartweg).

Heb je deze berichten al gezien?