Van 28 mei – 2 juli hebben wij een kassabonnen actie georganiseerd.

Hoe werkt deze kassabonnenactie? Bewaar alle kassabonnen van je aankopen in het winkelcentrum van Heemstede. Dat zijn alle winkels, horecabedrijven, kappers en andere bedrijfstypen aan de Binnenweg en Raadhuisstraat en zijstraten, de Binnendoor en de kop van de Blekersvaartweg. Verzamel tenminste 5 kassabonnen van 5 verschillende bedrijven die opgeteld minimaal € 150,00 bedragen. Doe de 5 bonnen in een wedstrijdenvelop en deponeer deze met je gegevens erop bij één van de vijf inleveradressen.

Wedstrijdenveloppen zijn in iedere winkel of bedrijf in het centrum te krijgen. Mocht de ene winkel geen enveloppen meer hebben dan heeft een ander ze nog wel.

Je mag zo vaak meedoen als je wil, maar let wel: bonnen van 5 verschillende bedrijven, samen minimaal € 150,00. Heb je meer dan 5 bonnen nodig om aan het bedrag van € 150,00 te komen kan je gewoon meedoen, als ze maar van 5 verschillende winkels zijn. De aankoopdatum op de bon moet van 20 mei 2021 of recentere datum zijn.

Start van de actie is vrijdag 28 mei, de laatste inleverdag vrijdag 2 juli.
De uitreiking van de 2 hoofdprijzen is op zaterdag 9 juli.

100 prijzen, hoofdprijs een iPad!

De hoofdprijs is een iPad, de tweede prijs € 250,00 aan waardecheques te besteden in de winkelstraat. Daarnaast zijn er meer dan 100 prijzen door ruim 50 winkeliers en ondernemers ter beschikking gesteld, dus wekelijks tenminste 20 winnaars. Bewaar je bonnetjes niet tot het allerlaatst. Wekelijks worden er prijswinnaars getrokken uit de enveloppen van die week. De laatste week worden 2 hoofdprijzen getrokken uit alle ingeleverde enveloppen. De winnaars krijgen per mail bericht bij welke winkel/bedrijf ze hun prijs kunnen ophalen. De betreffende zaak krijgt de naam van de winnaar door.

Bewaar uw kassabonnen en lever ze snel in de wedstrijdenveloppen in. Hoe vaker je meedoet, des te meer kans je op een prijs maakt.

Heb je deze berichten al gezien?