Op zondag 11 december is het  Winkelcentrum Heemstede in Kerst- en winterse sferen gehuld.

Op de Kerstmarkt zullen meer dan 60 marktkramen van 10 tot 16 uur gevuld zijn met een zeer gevarieerd en aantrekkelijk aanbod van:

  • Kerstartikelen
  • Eten en drinken
  • Een grote diversiteit aan bijzondere en interessante objecten en producten in huiselijke en winterse sferen.

Verder wordt de Kerstmarkt aangekleed met een Kerstman, een Kerstvrouw, twee gezellige muziekbands en een zangkoor, die zich verplaatsen door de straat. Daarnaast komt er voor de ouders met kinderen een levende kerststal met Jozef, Maria, kindeke Jezus, een ezel, een kameel en nog wat kleinere dieren.

Er zijn ook leuke gezellige kraampjes met kleine zitjes om de innerlijke mens te behagen (glühwein, hete choco, wijnproeverijen, en diverse heerlijke lekkernijen om te snacken of de maag te vullen).

2016 kerstmarkt

Winkeliers van Heemstede en exclusieve standhouders staan verspreid over het noordelijk deel van de Binnenweg (vanaf de Cloosterlaan tot de Oosterlaan) en in de Raadhuisstraat rondom de Dorpspomp en bij het voormalige Postkantoor.

Heemstedenaren en bezoekers uit de hele regio zijn welkom om een kijkje te nemen op deze gezellige Kerstmarkt in het bruisende winkelhart van Heemstede. In de meer dan 60 kramen is voor een ieder wel iets te vinden.

Het wordt vast weer een zeer geslaagd evenement voor publiek, standhouders en de middenstand van Heemstede. De toegang is gratis.

De rijbaan aan de Raadhuisstraat en Binnenweg tot aan de Cloosterlaan blijft gewoon open. Vanaf de Cloosterlaan tot de Oosterlaan is de rijbaan afgesloten.

 

Heb je deze berichten al gezien?