Kiebert Natuurlijk – winkel van de maand

In de maand november hebben we er  voor gekozen om Kiebert Natuurlijk te benoemen tot ‘winkel van de maand‘.

Kiebert Natuurlijk is al sinds jaar en dag (1941) een begrip op de Binnenweg 119 in Heemstede. Ontstaan vanuit eerst een melkhandel en later een kaashandel is het heden ten dage een breed gesorteerde natuurvoedingswinkel. Nu wordt de winkel gerund door de derde generatie Kiebert. Een echt familiebedrijf dus!

Gezonde voeding is de basis van een gezonde levensstijl. Daartoe werkt Kiebert samen met de beste leveranciers van biologische (dynamische) kwaliteitsproducten die dagelijks vers worden aangeleverd. U vindt bij Kiebert groenten en fruit, brood, zuivel, glutenvrije- en dieetvoeding enz enz en voedingssupplementen van de hoogste kwaliteit.

Ook is er een assortiment cosmetica producten die allemaal zo zuiver mogelijk en zonder chemische toevoegingen zijn. Naast de producten in de winkel kunt u bij Kiebert Natuurlijk ook terecht voor adviezen op het gebied van gezondheid zoals: Sportvasten, detox kuren, orthomoleculaire (voeding)adviezen.

Kortom Kiebert is van vele markten thuis als het gaat om gezonde voeding en dito levensstijl. Zowel met producten als advies. Loop gerust eens binnen bij één van de oudste bedrijven van Heemstede. Maar wel een winkel die helemaal van deze tijd is!

Heb je deze berichten al gezien?