Les Tissus Colbert – winkel van de maand

In de maand oktober hebben we er voor gekozen om de woonwinkel Les Tissus Colbert te benoemen tot ‘winkel van de maand‘. Al ruim 12,5 jaar aanwezig in ons winkelcentrum en een paar jaar geleden fraai verbouwd!

Les Tissus Colbert is gespecialiseerd in interieurstoffen. Een grote en unieke collectie is direct uit winkelvoorraad leverbaar en veel stoffen zijn dubbelbreed. Klassiek, modern of tijdloos er is keuze te over! De stoffen zijn geschikt voor vele toepassingen in elk interieur zoals gordijnen, vouwgordijnen en meubelstoffering. Tevens zijn zij dealer van diverse merken o.a. : KA-International, JAB, Toiles de Mayenne, Pierre Frey, Colefax and Fowler, Clarke & Clarke en Fabricut.

In de winkel treft u een aanbod aan accessoires zoals decoratieve kussens (gemaakt in eigen atelier met stoffen uit eigen collectie), lampenvoeten en -kappen en meubels van KA-International. Voor het her-stofferen van uw meubelen werken zij samen met een van de beste stoffeerders van Nederland. Ook hebben zij jarenlang ervaring in het vrijblijvend geven van kleur- en interieuradvies hier in de regio of landelijk bij u thuis.

Alle reden dus om Les Tissus Colbert eens te bezoeken en laat u verrassen door het enorme assortiment. Het enthousiaste team zal u met open armen ontvangen!

Heb je deze berichten al gezien?