Laatste week kassabonnenactie

Heeft u nog kassabonnen liggen van aankopen in het winkelcentrum van Heemstede van de afgelopen 5 weken? Met bonnen van 5 verschillende winkels en een totaal bedrag van minimaal € 150,00 maakt u kans op een IPad, € 50,00 boodschappen, een cadeaukaart van verschillende winkels, wijn, chocolade en nog vele andere mooie prijzen. Doe de bonnen in een wedstrijdenvelop en lever deze uiterlijk 2 juli in!
Honderden anderen zijn u al voorgegaan.

Kassabonnenactie

Hoe werkt deze kassabonnenactie? Bewaar kassabonnen en facturen van je aankopen in het winkelcentrum van Heemstede. Kassabonnen van alle winkels doen mee. Dat zijn alle winkels, horecabedrijven, kappers en andere bedrijfstypen aan de Binnenweg en Raadhuisstraat en zijstraten, de Binnendoor en de kop van de Blekersvaartweg. Verzamel tenminste 5 kassabonnen van 5 verschillende bedrijven die opgeteld minimaal € 150,00 bedragen. Doe de 5 bonnen in een wedstrijdenvelop en deponeer deze met je gegevens erop bij één van de vijf inleveradressen.

Wedstrijdenveloppen zijn in iedere winkel of bedrijf in het centrum te krijgen. Mocht de ene winkel geen enveloppen meer hebben dan heeft een ander ze nog wel.

Je mag zo vaak meedoen als je wil, maar let wel: bonnen van 5 verschillende bedrijven, samen minimaal € 150,00. Heb je meer dan 5 bonnen nodig om aan het bedrag van € 150,00 te komen kan je gewoon meedoen, als ze maar van 5 verschillende winkels zijn. De aankoopdatum op de bon moet van 20 mei 2021 of recentere datum zijn.

De laatste inleverdag is vrijdag 2 juli.

De uitreiking van de 2 hoofdprijzen is op zaterdag 9 juli.

100 prijzen, hoofdprijs een iPad!

De hoofdprijs is een iPad, de tweede prijs € 250,00 aan waarde cheques te besteden in de winkelstraat. Daarnaast zijn er meer dan 100 prijzen door ruim 50 winkeliers en ondernemers ter beschikking gesteld. Inmiddels zijn er al zo’n 40 prijswinnaars getrokken. De laatste week worden 2 hoofdprijzen getrokken. De winnaars krijgen per mail bericht bij welke winkel/bedrijf ze hun prijs kunnen ophalen. De betreffende zaak krijgt de naam van de winnaar door.

Lever uw kassabonnen snel in de wedstrijdenveloppen in. Hoe vaker je meedoet, des te meer kans je op een prijs maakt.

Heb je deze berichten al gezien?