Winkelcentrum Heemstede organiseert voor de vierde keer op rij de Heemsteedse Najaarsloterij met gratis krasloten voor onze klanten.

Er zijn weer 5 hoofdprijzen te winnen ter waarde van respectievelijk € 750,=, 2x € 500,= en 2x € 250,= te besteden bij de leden van de winkeliersvereniging Raadhuisstraat & Binnenweg.

Daarnaast zijn er nog eens 175 prijzen te winnen. Enkele voorbeelden uit de enorme prijzenpot zijn: een Cafetière, een Superdry Bril, een fietstas, het boek Rijks, waardebonnen van kledingzaken en restaurants, wijnpakketten en nog veel meer.

2017 nov. loterij

Het verloop van deze Loterij

Krasloten zijn te verkrijgen bij alle winkels met de bijgaande poster op het raam. Het leuke van de krasloten is dat de klant direct ziet of hij een prijs heeft gewonnen. Hij kan dan met het lot meteen de prijs bij de betreffende winkel ophalen. Om in aanmerking te komen voor een van de hoofdprijzen, moet het lot op de achterzijde worden ingevuld en bij een van de 4 inleverpunten worden ingeleverd.

Dinsdag 13 december is de laatste dag waarop de loten ingevuld ingeleverd kunnen worden bij een van de 4 adressen op het lot.

Op zaterdag 16 december worden de hoofdprijzen persoonlijk uitgereikt aan de prijswinnaars door Willem van Dam, voorzitter van winkeliersvereniging WCH.

 

Heb je deze berichten al gezien?