Sinterklaas stuurt zijn pieten en band naar de winkelstraat

Op zaterdag 27 november a.s. zullen van 12.00 tot 16.00 uur een aantal pieten en een heuse pietenband door de Raadhuisstraat en Binnenweg lopen. Het is ook mogelijk om twee pieten op een speciale bakfiets tegen te komen. De jongste bezoekers kunnen een kleine traktatie verwachten. Kortom, kom de 27e naar onze winkelstraat!

Sinterklaas Puzzeltocht door de winkelstraat

Vanaf woensdag 24 november t/m zondag 5 december kunnen alle kinderen op zoek gaan naar ontbrekende puzzelstukjes van een echte Sinterklaas afbeelding. Deze stukjes vind je door goed in de etalages van de winkels aan de Raadhuisstraat & Binnenweg te kijken. Zie je in een etalage een rond Sinterklaasbord met een cijfer van 1 t/m 12 dan kan je in die winkel het cijferstukje afhalen om op je speurkaart te plakken. Zoek ze alle twaalf en plak je speurkaart vol.

Wat kan je winnen? En hoe?

Bij een volle speurkaart maken deelnemende kinderen kans op de Gouden Pepernoot, een prijs t.w.v. €20,-. Maak een foto met jouw volle speurkaart en tag Raadhuisstraat & Binnenweg op Facebook met #SinterklaasPuzzeltochtHeemstede of plaats jouw foto met volle speurkaart in de reacties onder de Facebookpost.

Kleurplaten uit Heemstede

Daarnaast worden zaterdag mooie kleurplaten uitgedeeld die kunnen worden ingeleverd bij vier ondernemers in de winkelstraat. Je kunt jouw kleurplaat inleveren t/m 5 december a.s. De 15 mooiste gekleurde kleurplaten krijgen een fraaie prijs vanuit één van de winkels uit onze winkelstraat.

Hoe kom je aan een kleurplaat en een speurtochtkaart?

De kleurplaten en speurtochtkaarten zijn af te halen bij:

  • Jumbo Hockey – Raadhuisstraat 26
  • Sport 2000 – Binnenweg 205
  • Home Made by_Ree – Binnenweg 66
  • Lopers Company by Enno – Binnenweg 35

De kleurplaten kunnen bij bovengenoemde winkels ook weer worden ingeleverd.

Heb je deze berichten al gezien?