Op vrijdag 26 november is het Black Friday. Deze rage wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor aankopen voor de feestdagen. Bij veel winkels in de winkelstraat Raadhuisstraat & Binnenweg in Heemstede zijn er aantrekkelijke Black Friday koopjes te vinden.

Black Friday poster

Winkels die meedoen met Black Friday zijn te herkennen aan een Black Friday Poster op hun etalageruit. Veelal lopen de aanbiedingen het hele weekend of zelfs een hele week door.

Sla uw slag tijdens het Black Friday weekend!

Laat u verrassen door de veelheid van aanbiedingen bij onder andere Albert Heijn, Alexanderhoeve, Cogolain Bis, Chocolaterie Van Dam, De Gouden Ton, De Lord Mannenmode, Dekamarkt, Ecolife Store, Federmann optiek, Felix Herenmode, Gall&Gall Binnenweg en Blekersvaartweg, Golf & More, Grapedistrict, Hairforce 1, Heemels Mode, Jouw Taartshop, Kaldi, Lopers Company by Enno, New Fysic, Norah, Optie 1, Reyngoud Mode, Sport 2000, Stoer & Chique, Summum Mode, Tres Jolie, Van der Werf Horen, Van Maanen, Van Vuuren Mode en Waardijk Schoenen.

Winkel veilig

Safety first! Alle winkels nemen de noodzakelijke maatregelen tegen het verspreiden van Corona. We dragen mondkapjes en de 1,5 meter afstand wordt gehandhaafd. Als u zich ook aan de regels houdt kunt u veilig winkelen.

Koop slim, koop op tijd en koop gespreid

Juist in deze tijd van Sinterklaas en Kerst is het slim om het boodschappen doen zorgvuldig te plannen. De piektijden liggen meestal op vrijdagmiddag en zaterdagmiddag. Ga ook eens ‘s morgens vroeg boodschappen doen of door de week. En vanaf 28 november tot eind december zijn er ook al vele winkels aan de Raadhuisstraat, Binnenweg, Binnendoor en op de kop van de Blekersvaartweg op zondag open. Aan de poster in de etalage kunt u zien of de winkel op zondag geopend is.

Koop lokaal

We roepen de Heemstedenaren op om toch vooral hun boodschappen te blijven doen bij de lokale ondernemers. U krijgt de persoonlijke service, goede kwaliteit en de juiste adviezen in de winkels. Juist nu heeft de winkelstraat u nodig.

Heb je deze berichten al gezien?