Sfeervolle Winterfair

Op zondag 18 december vindt de Heemsteedse Winterfair plaats. Deze groots opgezette markt met ruim 125 kramen strekt zich uit over de gehele Raadhuisstraat en de Binnenweg. De Winterfair is open van 12.00 tot 17.00 uur.

Kramen, proeverijen en entertainment

Een bonte ketting van mooi verlichte kerstkramen, vult het hart van Heemstede. Vele winkeliers uit het centrum van Heemstede zullen hun producten en aanbiedingen presenteren, aangevuld met zorgvuldig geselecteerde handelaren van buitenaf. Dit staat garant voor een breed aanbod van de meest uiteenlopende artikelen van lekkere hapjes en drankjes tot kerststukjes, kerstballen, Christmas crackers, kleding en veel meer.

Naast de vele marktkramen, waar het heerlijk neuzen is, is het een feest van zien en gezien worden. Heemstedenaren en bezoekers uit de regio en de wijde omtrek slenteren over de markt of genieten onderweg van een heerlijke warme chocomel of Glühwein voor de echte winterse genieters. Je kijkt je ogen uit als de Frozen steltenlopers voorbij paraderen en ook de One man band is een genot om naar te kijken.

Voor de variatie zijn er ook optredens van een Charles Dickens band, Take it easy koor, het Voorwegkoor én natuurlijk komt de kerstman ook langs.
Kortom: voor ieder wat wils

Programma Entertainment

Charles Dickens acapella koor
Locatie: n.t.b. (gehele winkelgebied)
Speeltijd: 4x 30 minuten
Aanwezig: tussen 13.00 en 15.00 uur

Frozen steltenlopers
Locatie: Gehele winkelgebied
Speeltijd: 4x 30 minuten
Aanwezig: tussen 12.00 en 16.00 uur

Take it easy koor
Locatie: Raadhuisstraat (ter hoogte van het oude postkantoor en/of dorpspomp)
Speeltijd: 3 x 20 minuten
Aanwezig: tussen 12.00 en 16.00 uur

Voorwegkoor
Locatie: Binnenweg (ter hoogte van de Gall & Gall)
Speeltijd: 2x 20 minuten
Aanwezig: tussen 12.30 en 13.30 uur

One man band
Locatie: n.t.b. (gehele winkelgebied)
Speeltijd: 2x 20 minuten
Aanwezig: tussen 12.00 en 16.00 uur

Kerstman
Locatie: Gehele winkelgebied

 

Altijd gezellig winkelen

Elk jaar trekt deze leuke markt vele duizenden bezoekers. En als het weer ook nog mooi is, is succes verzekerd! Heemstede Winkelcentrum is het hele jaar door leuk om te winkelen maar op deze zondag is het echt een feest. De winkeliers en standhouders verwelkomen de bezoekers graag en laten zich van hun beste kant zien.

Parkeren

Parkeergelegenheid is er onder meer op het terrein van de Bibliotheek (Eikenlaan), achter het gemeentehuis (Raadhuisplein) en in de parkeergarage van AH (Blekersvaartweg). De winkelstraat is tijdens het evenement afgesloten voor verkeer.

 

Voor nadere informatie: marktheemstede@gmail.com

Heb je deze berichten al gezien?