Feestelijke verlichting in bomen

U heeft het vast al gezien. De Raadhuisstraat & Binnenweg zijn weer feestelijk verlicht met prachtige kerstballen in de bomen. Nu de bladeren eindelijk van de bomen vallen worden de mooie bollen steeds beter zichtbaar.

Dit jaar was het niet mogelijk om de gebruikelijke feestverlichting in alle lantaarnpalen op te hangen vanwege onveilige aansluitingen. Stedin verraste de winkeliers van Heemstede centrum begin dit jaar onverwacht met het afsluiten van de voedingskabels.

Dankzij inspanningen van een aantal ondernemers van het Winkelcentrum en ondersteuning vanuit de gemeente is het toch nog gelukt om deze nieuwe verlichting mogelijk te maken. Het was om financiële redenen helaas niet realistisch om, zoals we in Heemstede Winkelcentrum gewend waren, op ieder stukje straat de nieuwe verlichting op te hangen.

Samen met de gemeente zoeken vertegenwoordigers vanuit de Raadhuisstraat & Binnenweg naar een permanente oplossing. Het doel is dat vanaf volgend jaar weer jaarlijks in alle lantaarnpalen over de gehele straat en zijstraten gezellige feestverlichting brandt.

Feestelijk winkelen

Gelukkig zijn de reacties op de feestverlichting in het algemeen positief. Zeker nu ook de vier schitterende kerstbomen weer zijn geplaatst. En natuurlijk zorgen verschillende winkeliers ook voor prachtig versierde etalages. Nog een extra reden om in Heemstede Winkelcentrum te komen winkelen.

Kom ook genieten bij de Winterfair op zondag 18 december a.s. De winkelstraat zal van 12 – 17 uur dan gevuld zijn met vrolijk versierde kramen en er zal volop entertainment in de straat zijn. Klik hier voor het programma.

Heb je deze berichten al gezien?