Summum – winkel van de maand

In de maand mei hebben we er  voor gekozen om Summum Woman Store te benoemen tot ‘winkel van de maand‘. Het Amsterdamse label Summum Woman opende bijna 10 jaar geleden haar brandstore in het levendige winkelhart van Heemstede.

Hier vind je achter een prachtige klassieke gevel de Summum Woman store. De brandstore van Summum valt direct op met zijn prachtige stalen etalage met (jawel) klassieke ruiten en het bijzondere plafond, wat is ontworpen door John Breed. Lichte metalen display constructies gaan hand in hand met zachtroze jacquard paskamergordijnen.

Het all female design team van Summum Woman baseerde dan ook de zomercollectie voor 2019 op hun persoonlijke summer favorites; die geraffineerde, altijd vrouwelijke easy pieces die mee mogen in de koffer naar die geweldige getaways waar de zon de tijd doet smelten. Zomer 2019 brengt een sprankelende miss-match van exotische prints, uitgesproken en ruimvallende ontwerpen.

Kom langs bij het leuke team onder leiding van Edith Smid en laat je inspireren door de mooie zomercollectie. Het is een feestje om naar Summum toe te gaan.

Heb je deze berichten al gezien?