Traiteurslagerij Ton de Wit – winkel van de maand

In de maand augustus hebben we er  voor gekozen om Traiteurslagerij Ton de Wit te benoemen tot ‘winkel van de maand‘.

Al 30 jaar is Ton de Wit een begrip als kwaliteitsslager In Heemstede (en ver daar buiten)! Op de  Raadhuisstraat 33 verkopen Ton en Ginny de Wit kwaliteitsvlees en vleeswaren, zelf bereide maaltijden en soepen. Altijd supervers en voor schappelijke prijzen. Het deskundige team weet veel van de producten en de beste manier om deze te bereiden. Iedereen heeft zijn of haar specialiteit. De winkel ziet er prachtig uit en is bij de laatste verbouwing zo milieuvriendelijk als mogelijk ingericht.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de winkel te bezoeken dan kunnen de maaltijden en vleesproducten ook bezorgd worden. Ook doen ze bij Ton de Wit aan catering en met name hun verzorgde barbecue is ongekend!

Mocht u willen weten hoe al die heerlijk vleesproducten kunnen smaken, ga dan eens aan de overkant eten bij restaurant de Vleeschhouwerij.

Ze serveren hier het vlees van Ton de Wit op de lekkerste manier bereid. Niet echt gek natuurlijk als je weet dat dit restaurant ook door Ton en Ginny gerund wordt! Fijn om te weten dat het restaurant ook aan bezorging doet en dat u dus ook een heerlijk maaltje voor thuis kunt bestellen!

Laat u dus snel eens verwennen door Traiteurslagerij Ton de Wit of in restaurant de Vleeschhouwerij op de Raadhuisstraat 28!

 

 

 

Heb je deze berichten al gezien?