Heemsteedse Apotheek

Binnenweg 98
2101 JM
Heemstede
Telefoon 023 - 5282808

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag open van 08:00 - 18:00 uur
Zaterdag open van 9:00 - 14:00 uur
Zondag gesloten

De Heemsteedse Apotheek is een zelfstandige apotheek die sinds 1930 is gevestigd aan de Binnenweg te Heemstede. Ook Apotheek de Roodmus en Apotheek ’t Sorghbosch zijn aan de Heemsteedse Apotheek gelieerd.

Onze missie is samen zorgen voor de allerbeste zorg op maat. Met vragen kunt u op verschillende manieren bij ons terecht: via onze website, mail, telefoon, app en natuurlijk via persoonlijk contact in de apotheek. Voor achtergrondinformatie over bijvoorbeeld medicijnen, de bijwerkingen, aandoeningen kunt u ook terecht op www.apotheek.nl of www.thuisarts.nl.

24-uursafhaalautomaat

Wij beschikken over een 24-uurs afhaalautomaat. Uit deze automaat kunt u 24 uur per dag uw medicijnen afhalen indien wij beschikken over uw mailadres en de medicatie hiervoor geschikt is.

uw eigen dossier online

Met MijnGezondheid.net kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week online zorgzaken regelen bij uw huisarts of apotheek. Zo kunt u bijvoorbeeld online een afspraak maken, herhaalmedicatie bestellen of een bericht sturen. Hoe gemakkelijk is dat? Als aanvulling op het patiëntenportaal MijnGezondheid.net kunt u gebruik maken van de app MedGemak. Wij helpen u graag op weg!

medicijnconsult

Voor een persoonlijk medicijnconsult bent u welkom in onze apotheek. Wij hebben hiervoor een aparte spreekkamer om uw privacy volledig te kunnen garanderen. De aparte spreekkamer is ingericht voor het bespreken van langere vragen, een uitgebreid medicijnconsult of delicate kwesties.

Heb je deze berichten al gezien?