Op zondag 17 december vindt de Heemsteedse Winterfair plaats. Deze groots opgezette markt met meer dan 100 kramen strekt zich uit over de gehele Raadhuisstraat en de Binnenweg. De Winterfair is open van 11.00 tot 17.00 uur.

Kramen en proeverijen

Een bonte ketting van mooi verlichte kerstkramen, vult het hart van Heemstede. Vele winkeliers uit het centrum van Heemstede zullen hun producten en aanbiedingen presenteren, aangevuld met zorgvuldig geselecteerde handelaren van buitenaf. Dit staat garant voor een breed aanbod van de meest uiteenlopende artikelen van lekkere hapjes en drankjes tot kerststukjes, kerstballen, kleding en veel meer.

Naast de vele marktkramen, waar het heerlijk neuzen is, is het een feest van zien en gezien worden. Heemstedenaren en bezoekers uit de regio en de wijde omtrek slenteren over de markt of genieten onderweg van een heerlijke warme chocomel of Glühwein voor de echte winterse genieters.

Entertainment

Er zijn optredens van de Muggenblazers, Vocal Buzz Group, Dans- & Balletschool Jolein, Barbees & Barflies en Rudolf Kreuger. De Kerstman is er en ook Milko de clown is van de partij. En … de kinderen kunnen worden geschminkt. Kortom: Er is voor iedereen wat te doen.

Altijd gezellig winkelen

Elk jaar trekt deze leuke markt vele duizenden bezoekers. En als het weer ook nog mooi is, is succes verzekerd! Heemstede Winkelcentrum is het hele jaar door leuk om te winkelen maar op deze zondag is het echt een feest. De winkeliers en standhouders verwelkomen de bezoekers graag en laten zich van hun beste kant zien.

Parkeren

Parkeergelegenheid is er onder meer op het terrein van de Bibliotheek (Eikenlaan), achter het gemeentehuis (Raadhuisplein) en in de parkeergarage van AH (Blekersvaartweg). De winkelstraat is tijdens het evenement afgesloten voor verkeer.

Voor meer informatie: winterfairheemstede@gmail.com

 

Heb je deze berichten al gezien?