Blitz Wellness – winkel van de maand

In de maand februari hebben we er  voor gekozen om Blitz Wellness te benoemen tot ‘winkel van de maand‘.

Een nieuwe lente, een nieuw uiterlijk? Bij Blitz Wellness bent u daarvoor aan het juiste adres! U kunt hier terecht voor 3 verschillende specialismen te weten Skincare, Wellness en Cosmetics.

Blitz Skincare is een toonaangevende schoonheidssalon op het gebied van huidverzorging en huidverbetering. De vele huidverzorgingsbehandelingen worden verzorgd door ervaren specialistes die voldoen aan de Anbos normen. Voor huidverbetering wordt er eerst een uitgebreid onderzoek met de huidcomputer gedaan om een persoonlijk behandelplan op te stellen.

In de Wellness kunt u floaten, heerlijk ontspannen en bijna gewichtloos drijven in zout water. Ook kunt u er zonnen, nadat er middels een easycare huidmeting de juiste instelling van de zonnebank is bepaald. Uiteraard behoort een ontspannende massage ook tot de mogelijkheden.

Bij Blitz Cosmetics kunt u, in de winkel of webshop, terecht voor allerlei (huid)verzorgingsproducten van gerenommeerde merken als Babor, La Colline, Murad en Decaar.

Kortom: Blitz is het adres als het gaat om er beter uit te zien of je beter te voelen. Alle reden dus voor een bezoekje aan de Raadhuisstraat 19-21. De ervaren medewerksters staan er voor u klaar!

Heb je deze berichten al gezien?