Sport 2000 – winkel van de maand

In de maand januari hebben we er  voor gekozen om Sport 2000 te benoemen tot ‘winkel van de maand‘.

Na de feestdagen begint iedereen het nieuwe jaar weer met goede voornemens. Wellicht is één van die voornemens om eens wat meer te gaan sporten? Mocht dat zo zijn dan bent u bij Sport 2000 op de Binnenweg 203-205 aan het juiste adres! Eigenaar Marco Voorham en zijn deskundige team staan graag voor u klaar bij het uitzoeken van de juiste schoenen, kleding of andere benodigdheden. Ze voorzien in alle mogelijke sportartikelen, maar zijn vooral gespecialiseerd in voetbal,  fitness, tennis en hardlopen en zwemmen.

Er is ook een zeer uitgebreide collectie aan vrije tijd schoenen (sneakers) voor zowel dames, heren als kinderen en, in geval van natuurijs, natuurlijk volop schaatsen!

Ook  leveren zij de leden van onder andere HBC, RCH, BSM, GSV Heemstede en HBC gymnastics hun verenigingstenue en zijn daarnaast ook partner van o.a. HBC tennis, T.V. Vogelenzang en de Haemstede-Barger MAVO.  Daarnaast kunnen tennisspelers hier hun racket opnieuw laten bespannen of de grip laten vernieuwen. En dit alles voorzien van deskundig advies en vriendelijke service.

Waar wacht u nog op? Breng snel een bezoek aan Sport 2000 en ervaar het zelf!

Heb je deze berichten al gezien?