De PastaBox – winkel van de maand

In de maand september hebben we er  voor gekozen om DePastaBox te benoemen tot ‘winkel van de maand‘.

DePastaBox van chefkok Tony Weir is een unieke combinatie. Voorin vindt u de  delicatessenwinkel, espressobar, lunchroom, catering en achterin de zaak het luxe Italiaanse restaurant.

2018 pastabox 1

Bij DePastaBox kunt u terecht voor dagelijks vers gemaakte pasta’s en maaltijden, maar ook voor antipasti, kazen, wijnen en unieke Italiaanse delicatessen.

Tony Weir is een begrip bij liefhebbers van de traditionele Italiaanse keuken. Hij is opgeleid in Londen en heeft in diverse  mediterrane landen ervaring opgedaan. Dit zie je terug in de prachtig gedecoreerde borden waarop de gerechten met vaak zeer bijzondere smaaksensaties in het restaurant geserveerd worden.

2018 pastabox 3

Of u nu komt voor een espresso of cappuccino (uiteraard vergezeld van een stuk huisgemaakte Italiaanse taart) voor een lunch of diner, Tony en zijn toegewijde team staan klaar om er een feestje van te maken. Er is altijd een ruime keuze aan Italiaanse lekkernijen en een goed glas wijn. Veel producten zijn ook te koop in de winkel.

Verder verzorgen ze ook kookworkshops en wijnproeverijen. Last but not least dient vermeld te worden dat DePastaBox uw catering kan verzorgen, zodat u ook op locatie van al dit lekkers kunt genieten!

 

Heb je deze berichten al gezien?