Vitaminstore – winkel van de maand

In de maand november hebben we er  voor gekozen om de Vitaminstore, die deze maand hun 20 jarig jubileum op de Binnenweg 19 vieren, te benoemen tot ‘winkel van de maand‘.

De herfst en winter staan weer voor de deur en in deze tijd van het jaar kan onze gezondheid wel wat hulp gebruiken. In de winkel vindt u de gezondste voedingssupplementen, de zuiverste cosmetica en de beste merken sportvoeding. U kunt in de winkel terecht voor de A-merken Royal green, Solgar, Orthica, Viridian, AOV, Vitals, Biotics, Bonusan, Mádara, Annemarie Börlind, Dr. Hauschka en Weleda. Prachtige merken met de beste producten voor uw gezondheid en uiterlijk.

In de helder en ruim ingerichte winkel heten Marianne, Ellen en Louise u van harte welkom!

U krijgt van hen een advies op maat, afgestemd op uw leefwijze en gezondheid. De medewerksters  volgen jaarlijks bijscholingen van Solgar, Orthica e.a. omtrent nieuwe wetenschappelijke onderzoeken van voedingssupplementen zodat zij helemaal up to date zijn en u goed kunnen adviseren.

Dus als u gezond de donkere dagen door wilt komen, breng dan een bezoek aan de Vitaminstore. Al 20 jaar een begrip als het om gezond leven gaat!

 

Heb je deze berichten al gezien?