Fotowedstrijd op Facebook: Win 150 euro shoptegoed

Fotowedstrijd op Facebook

Ben jij een hobbyfotograaf of vind je het leuk om een mooie foto te maken? Dan kan je nu losgaan en tegelijk kans maken op een geweldige prijs! In de maand december word je uitgenodigd om een foto te maken van jezelf in de winkelstraat of van een sfeervolle kerstetalage. Maar het kan natuurlijk ook dat je een sprekende foto maakt van een mooi artikel dat je hebt gekocht op de Binnenweg of Raadhuisstraat. In de winkelstraat zien de meeste etalages er weer stralend uit, dus is het sowieso de moeite waard om onze winkelstraat te bezoeken. De vijf mooiste foto’s worden beloond met een cadeaubon van € 150 te besteden bij een winkel of horecazaak naar keuze.  

Hoe doe je mee? Plaats de foto op Facebook!

Je hebt een mooie foto gemaakt van een etalage of van jezelf in de winkelstraat of van een mooi artikel dat je herkenbaar hebt gekocht in winkelcentrum Heemstede, plaats deze foto dan op jouw Facebookpagina. Bij de foto schrijf je de hashtag #kerstinwinkelcentrumheemstede en op de foto tag je ‘Raadhuisstraat & Binnenweg’. Tevens vermeld je van welke winkel of horecabedrijf in winkelcentrum Heemstede jij een cadeaubon zou willen winnen. Kies je allermooiste foto of foto’s uit (maximaal 4 per deelnemer) en plaats die op Facebook. De actie loopt tot en met 31 december.

Bekendmaking winnaars

Een vakkundige jury beoordeelt alle foto’s op originaliteit, kwaliteit en kerst/december gevoel. Op 4 januari 2022 worden de vijf winnaars bekend gemaakt door middel van een berichtje van een jurylid op hun facebookpagina. Zij kunnen dan bij hun favoriete winkel of horecazaak de cadeaubon ophalen. Jong en oud mogen meedoen. Maak er een verrassend kiekje van! Succes!

Voorwaarden

  • Actie loop t/m 31 december 2021 – 16.00 uur
  • Foto mag gebruikt worden door Winkelcentrum Heemstede
  • De winnaars worden 4 januari 2022 bekend gemaakt

Heb je deze berichten al gezien?