Winkeliers blijven klanten trouw

Hartverwarmend en tegelijk hartverscheurend zijn de eerste reacties van de winkeliers na de aankondiging van de nieuwe lockdown. Iedereen weet nog hoe het eerder ging bij de collectieve sluiting, dus er wordt snel geschakeld. Zo blijven sommige winkels open voor “Click & Collect”. Dus kijk op de website van je favoriete winkel(s), bestel je artikel en haal het op in de winkelstraat. Sommige winkeliers leveren zelfs aan huis! 

Windowshopping

De essentiële winkels zijn gelukkig nog open. Dat zijn de supermarkten, levensmiddelenwinkels, drogisterijen, apothekers, reformwinkels, slijterijen, opticiens, audiciens en dierenwinkels. Dat alleen al is een reden om langs te komen. Bij de bouwmarkt, bloemist en veel horecabedrijven kan er afgehaald worden. En natuurlijk is er ook weer de mogelijkheid voor het zogeheten windowshoppen. Dus kom bij de winkeletalages kijken om daar een keuze te maken voor je gewenste artikel.

Fotowedstrijd gaat door!

Ben je toch in de Raadhuisstraat & Binnenweg, de Binnendoor of de kop van de Blekersvaartweg pak dan dat moment om een mooie foto te maken van een etalage of van jezelf in de winkelstraat of van een mooi artikel dat je herkenbaar hebt gekocht in winkelcentrum Heemstede. Dan maak je ook nog eens kans op 150 euro shoptegoed. Kijk hier voor meer informatie.

Wij zijn blij met onze klanten

De winkelstraat had allerlei grootste plannen voor een mooie winterfair, maar al die plannen konden al eerder de prullenbak in. We missen allemaal wat gezelligheid in deze sombere tijd. Gelukkig kunnen we in Heemstede rekenen op onze trouwe en loyale klanten, die zeker in deze tijd lokaal blijven kopen. En de winkeliers van ons centrum zijn daar blij mee. We zien u snel!

Heb je deze berichten al gezien?